Følg første kamp på Twitter

Postet av Marius L. Larsen den 20. Nov 2018

Mediaavdelingen oppdaterer kveldens kvalifiseringskamp direkte i tekstformat.

Vi ønsker flere slike jubelscener i kveld, gutter!


Tiller skal fra og med i dag og i løpet av de neste drøye to ukene spille seks kvalifiseringskamper til neste års 0. divisjon, tre hver i G16- og G19-klassen.

Våre eldste gutter starter i gang kvalifiseringen med et møte med Trond i Abrahallen i kveld kl.21.00, og det er en spent - men oppgira - gjeng i helblått som går ut på banen til dette oppgjøret.

Gira er også klubbens mediaansvarlig som tar turen nordover i kveld.

- Dette er selvsagt høyinteressante kamper som fanger stor interesse, og da er det morsomt å kunne dele dette med de som ikke har anledning til å støtte Tiller fra tribunen. Vi har fått mange nye følgere på Twitter i løpet av 2018, blant annet foreldre, søsken og flere andre interesserte, og jeg må si det er gøy at såpass mange følger med på våre oppdateringer. Vi skal prøve å få med oss så mange kvalifiseringskamper som mulig, forteller Larsen, som samtidig kommer med en oppfordring:

- Last ned Twitter på mobilen eller nettbrettet, skru på varslinger og få alt det vi tvitrer direkte på skjermen din uten at du trenger å gjøre noe som helst. Forhåpentligvis kan du glede deg over at måååååålene plinger inn.


Les også:
Slik er kvalikoppsettet


Slik følger du kveldens kamp direkte på Twitter

Alle kan registrere seg helt gratis enten på twitter.com eller via Twitter-applikasjonen på din mobil eller nettbrett. Ved å installere appen på din bærbare enhet, kan du også få alle varsler rett på skjermen uten å måtte lete deg frem.


Slik får du varsler fra Twitter rett på skjermen:
1) Gå inn på Twitter-appen og søk opp Tiller Fotball
2) Følg oss gjerne, og trykk deretter på bjelletegnet ved siden av følg-knappen
3) Trykk deretter på "Alle tweetene"

Dette kan også omgjøres i etterkant.


Forza Tiller!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.