J16: Orkanger 2 - 4 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 13. Mai 2014

ORKANGER IDRETTSPARK GRAS (ORKDAL): De blåkleddes eldste jentespillere slo Orkanger i en vanskelig bortekamp tirsdag kveld.

Thea Bøe Mortensen scoret to mål mot Orkanger. Bildet er fra forrige kamp mot Orkla. Foto: Marius L. Larsen

Det ble imidlertid en tung start for Tiller på gressbanen. Gjestene fra sør-Trondheim kom ikke inn i kampen, og slet både defensivt og offensivt de første ti minuttene - helt til trenerteamet fant feilen: blåtrøyene startet kampen med kun ti spillere, da en spiller hadde glemt at hun skulle starte.

Tiller tok så sakte men sikkert over kampen, men begge lag produserte gode sjanser med nødvendige bemerkelser. Tillers sisteskanse Hedda Kolstad holdt buret rent etter noen store Orkanger-muligheter.

Etter 32 minutter kunne derimot bortelaget juble for 0-1 ved Thea Bøe Mortensen, men dessverre ble ledelsen utlignet rett etterpå.

Omgangen var uansett ikke helt ferdig, og i det siste spilleminuttet før pause gikk Andrea Holm Aune gjennom hele Orkanger-forsvaret, traff stolpen og ble felt innenfor 16-meteren da hun fulgte opp returen. Kaptein Tonje Gravdal kunne ha satt sitt tredje straffespark for sesongen, men forsøket havnet midt på keeper. Gravdal fulgte imidlertid opp returen, og sendte Tiller tilbake i ledelsen med 1-2 i målprotokollen.

Avgjorde kampen tidlig

Pål Nyheims jenter startet den andre omgangen klart bedre, mulig grunnet antall spillere på banen.

Holm Aune og Sara Bye-Andersen var løpsvillige og produserte flere muligheter uten resultat, men kvarteret ut i omganen smalt det igjen bak sisteskansen til Orkanger.

Et vakkert langskudd av Bøe Mortensen ga Tiller 1-3-ledelse, og kun tre minutter senere punkterte Julie Lossius Aalberg kampen med sin 1-4-scoring, etter et flott Tiller-angrep og et perfekt innlegg av Sara Bye-Andersen.

Vertene fikk et drømmetreff helt på slutten og reduserte til 2-4 med det som kanskje ble dagens mål. Dog havnet alle tre poengene til Tiller, som nå troner ensomt på toppen etter fire strake seire i 2. divisjon avdeling 7 vår.

J16: Orkanger IF 2 (1) - (2) 4 Tiller IL
0-1 Thea Bøe Mortensen 32'