G16: Tiller 1 - 4 Trond

Postet av Marius L. Larsen den 13. Mai 2014

TONSTAD KUNSTGRESS (TILLER): G16-laget var for svake i begge ender av banen i hjemmemøtet med Trond tirsdag kveld.

Christian Ovesen spilte en solid kamp denne tirsdagskvelden. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en ekstra lei start på kampen, for etter at oppsatt dommer aldri dukket opp (en vennlig tilskuer tok på seg oppgaven og gjennomførte med glans), så tok Trond ledelsen etter ti minutter på et skudd fra åtte meter.

Tiller svarte imidlertid kjapt. En jagende Øyvind Ringseth ble felt inne i 16-meteren på vei gjennom forsvaret, og dommeren pekte på straffemerket. Elias var sikker i sin sak og utlignet til 1-1.

Det var en jevn første omgang som bølget frem og tilbake, men effektive Trond sørget for 2-1-ledelse to minutter før pause på et hardt skudd fra kloss hold.

Andre omgang gikk fra vondt til verre for hjemmelaget, som aldri klarte å true gjestenes sisteskanse nevneverdig.

Trond økte ledelsen til henholdsvis 3- og 4-1 med få minutter igjen å spille, og selv om Erik Arntsberg kranglet inn 2-4 rett etterpå, ble scoringen kun litt pynt på resultatet.

G16: Tiller IL - IL Trond