Avsluttet med to seiere

Postet av Marius L. Larsen den 20. Okt 2018

TOBB ARENA SØR (TILLER): G14 avsluttet årets utendørssesong med to sterke trepoengere.

G14-2 fredag. Bak fra venstre: Fredrik, Patrik, Magne, Kristoffer, Christian, Jørgen, Alex og Marius. Foran fra venstre: Oday, Isak, Gabriel, Dennis og Robin.

De blåkledde fra Tillerbyen startet helga med noen herlige opplevelser på hjemmebane.

Fredagens oppgjør mellom G14-2 og Sjetnes førstelag startet med at gjestene fra Sjetnmarka tok ledelsen, men Tiller slo knallhardt tilbake.

Scoringer fra Alex, Christian og Isak sørget for at Tiller gikk til pause med en sterk 3-1-ledelse, og bedre skulle det bli i andre omgang.

Selv om kanskje Sjetne hadde ballen mest også etter sidebytte, var det blåtrøyene som var farligst foran mål. Først la Jørgen på til 4-1 på straffespark, før Gabriel punkterte kampen ti minutter før slutt med sin flotte 5-1-scoring.

Laget avsluttet dermed sesongen med fire seiere, tre uavgjort og tre tap som det klart beste andrelaget i serien.

Tøff seier på lørdag

G14-1 lørdag. Bak fra venstre: Mathias Vinjevoll, Isak Hassel Andersen, Fredrik Nygård, Sondre Henriksen, Marius Broholm, Emil Nerland, Emil Dyrseth, Jens Kristian Måløy, Petter Solbakken, Fredrik Harbakk. Foran fra venstre: Aksel Bang, Christian Mehti, Lucas Kolstad, Steffen Halseth, Marius Stene Olsen, Marius Jensen.

Førstelaget fikk æren av å kapre andreplassen i 1. divisjon etter en sterk sluttspurt, og lørdagens oppgjør mot Sverresborg startet forrykende med en tidlig 1-0-ledelse etter en herlig scoring av Marius Sivertsen Broholm.

Mot spillets gang reduserte Sverresborg før Lucas Kolstad tok tilbake ledelsen med sin 2-1-scoring like før sidebytte.

Etter pause ble Kolstad tomålsscorer da han styrte inn et innlegg fra Marius Stene Olsen. Selv om gjestene fra Havstein reduserte til 2-3 midtveis i andre omgang, punkterte Petter Solbakken kampen med Tillers fjerde fulltreffer like før slutt.

Lørdag kveld avsluttet også G14-3 sin sesong i 9er-serien. Der ble det et 9-3-tap for avdelingsmester Åfjord.