Deles i to treningsgrupper

Postet av Marius L. Larsen den 11. Mai 2014

Senior og junior blandes i en to ukers prøveperiode for å bedre begge parter.


Tiller IL-flagg. Foto: Robert Magnussen ved Nidaros Foto.


Den siste tiden har juniorlaget vært få spillere på fellestreningene, da 8-9 stk har vært faste kontinuitetsbærere med en variasjon på 4-5 spillere som har kommet og gått.

Det har vært vanskelig å gjennomføre gode treninger for spillerne, som selv ikke kommer topp motivert til treninger med få medspillere.

På den andre siden har seniorlaget hatt mellom 23-27 stk på de fleste treningene, noe som kan være for mange over tid.

Flere av disse spillerne er ikke på fullt så mange treninger som spillerne som til nå har spilt kamper for A-laget i 5. divisjon. Dermed oppstår det varierende kvalitet på treningene, og dette gjør det vanskelig for 5. divisjonsspillere som ønsker bedre kvalitet på sine medsspillere.

Trenerteamet på A-laget, Marius Lundhaug Larsen (hovedtrener senior og junior), Christer Berge Mathissen (assistenttrener senior og junior) og Geir Øyvind Sjømæling (lagleder senior), har sett nøye på problemene, og prøvd å sette opp gode treningsgrupper for alle tre lagene (5. divisjon, 6. divisjon og junior) i en prøveperiode på to uker med virkning fra mandag 12. mai, med tillatelse fra sportslig leder Tore Kristiansen.

Sammen med klubbkaptein Alexander Sotberg og visekaptein Daniel Halgunset er gruppene inndelt i form av nåværende ferdigheter på senior, mens juniorlaget er beholdt foreløpig samlet for å opprettholde relasjonene. Juniorene er satt i treningsgruppe med de nåværende nest beste seniorene for å bygge opp den fysiske biten, som trenerteamet har sett har manglet i de første kampene i juniorserien.

Det gjøres oppmerksomhet på at ingen av gruppene er endelige, og spillere fra treningsgruppe 1 kan flyttes til treningsgruppe 2 og omvendt.

Er man satt opp på treningsgruppe 2, handler det om å vise innsats og gode prestasjoner for å bli med på treningsgruppe 1 i denne prøveperioden.

Begge treningsgruppene vil bli trenet av det nåværende trenerteam (Larsen og Mathissen), og vil trene på forskjellige dager og/eller tidspunkt for å unngå kollisjoner.

Etter prøveperioden er over, vil man evaluere tilstanden og hvordan ting har fungert eller ikke.
Oppdatert oversikt over treninger de to kommende ukene kommer i en annen tråd søndag kveld.


Mvh,
Marius L. Larsen (hovedtrener senior & junior)
Christer Berge Mathissen (assistenttrener senior & junior)
Geir Øyvind Sjømæling (lagleder senior)
Alexander Sotberg (kaptein A-lag)
Daniel Halgunset (visekaptein A-lag)
Tore Kristiansen (sportslig leder)Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.