KIL/Hemne 2 2 - 6 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 4. Sep 2018

HEMNE SPAREBANK ARENA (KYRKSÆTERØRA): Tiller holdt på å rote bort en hardt opparbeidet ledelse, men tok tak da det gjaldt som mest og sikret tre nye poeng.

Herlig jubel etter Mari Kristine Viks fantastiske suser på overtid. Her feirer hun med kaptein Tiril Olsen. Louisa Stuedahl til venstre, Ida Skauge Stiles til høyre.


De blåkledde fra Tillerbyen var pigge i åpningsminuttene, og den drøye halvannen times lange kjøreturen til Kyrksæterøra så ikke ut til å ha noen destruktiv effekt.

Etter kvarteret spilt kunne blåtrøyene juble over 1-0. Et bra angrep på venstresiden endte med at Stine Holstad Vigtil fant Celine Kleiven Vevle i feltet, som ga ballen videre til en bedre plassert Mia Bjerkan på 14 meter - og pang, 1-0!

Gjestene var virkelig i fyr og flamme, og det gikk ikke mange minutter før ledelsen ble doblet. Nok en gang var Vigtil arkitekten med sin strålende bakromspasning, og alene med keeper runde Sandra Aardahl Gulstad en utrusende keeper og satte ballen sikkert i mål til 2-0.

I det 33. spilleminutt ble et godt innlegg fra Vigtil plukket opp av både Bjerkan og Ida Skauge Stiles, men det var sistnevnte som hamret inn 3-0 med venstrefoten fra ti meter - en solid ledelse.


Vigtil med viktig respons - Vik med suser

Men i andre omgang skulle gjestene fra storbyen være litt på hælene til å begynne med, og et yrende nedbør så heller ikke ut til å hjelpe.

KIL/Hemne tok grep etter sidebytte, og de var det førende laget. Derfor kom også reduseringen til 1-3 på en styring fra kloss hold, før nok en redusering fant sted på et bra direkte frispark i nærmeste kryss.

Selv om det en gang ikke var en time spilt, virket Tiller fortsatt rolig og avbalansert. Faktisk gikk de rett i angrep etter 2-3-scoringen til hjemmelaget. Både Bjerkan og en svært livlig Vigtil kriget i flere dueller innenfor 16-meteren, der sistnevnte takket og bukket for en nedfallsfrukt og satte enkelt inn 4-2 fra ti meter.

Tiller var virkelig gode da det gjaldt som mest. I det 72. spilleminutt kunne KIL/Hemne ha kommet ytterligere tilbake i kampen, men da en grønn- og hvitkledd spiller kom alene med Tiller-keeper Marthe Jakobsen, reddet sisteskansen mesterlig og avverget en tredje redusering.

Helt på tampen ble det en ny giv i de blåkledde, og da Louisa Stuedahl kriget til seg ballen rett utenfor 16-meteren og ladet kanonen som keeper måtte gi retur på, satte Hege Snåsøy Hovdahl inn 5-2 i lengste hjørne.

Om ikke det var nok, da alle inkludert mediaansvarlig trodde at kampen var over, bestemte Mari Kristine Vik seg for å markere sin beryktede venstrefot. Fra omtrent 27 meter, litt til venstre i banen, klemte hun til og sendte en skikkelig suser via tverrligger og i mål!


En strålende 6-2-seier over et solid hjemmelag ble dermed et konkret faktum.

Neste kamp for kvinnelaget er mot Ranheim tirsdag 11. september kl.20.30 på TOBB Arena Sør.


Kampfakta:

KIL/Hemne Fotball 2 2 (0) - (3) 6 Tiller IL
0-1 Mia Bjerkan 15'
0-2 Sandra Aardahl Gulstad 27'
0-3 Ida Skauge Stiles 33'
1-3 50'
2-3 58'
2-4 Stine Holstad Vigtil 60'
2-5 Hege Snåsøy Hovdahl 89'
2-6 Mari Kristine Vik 90+3'

12. serierunde 3. divisjon kvinner
Mandag 3. september 2018 kl.19.30
Tilskuere Hemne Sparebank Arena (Kyrksæterøra): ca 30 (hvorav halvparten fra Tiller!)


Laget:

Marthe Jakobsen
Sara Bye-Andersen - Tiril Olsen (k) - Marita Olsen - Mari Kristine Vik
Synne Bye-Andersen - Celine Kleiven Vevle - Ida Skauge Stiles - Stine Holstad Vigtil
Sandra Aardahl Gulstad - Mia Bjerkan

Innbyttere: Victoria Løkken, Louisa Stuedahl, Hege Snåsøy Hovdahl.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.