G19: Tiller 6 - 0 Frøya

Postet av Marius L. Larsen den 14. Aug 2018

TEMPE HOVEDBANE (TEMPE): Tillers G19-lag banket Frøya hele 6-0 i 8-delsfinalen i Obos-cup mandag kveld.

G19 har fått en fantastisk start på høsten. Her fra Norway Cup for to uker siden.

Tillers unge menn gikk rett i strupen på frøyværingene i kampen som ble spilt på Tempe kunstgress. Bare minuttet var gått da Magnus Kristoffersen kom seg rundt på venstrekanten og la inn til Andreas Tran på bakre stolpe. Tran satte ballen kontant i mål.

Like etter var det Tran som avanserte på høyresida. Han kom seg ned til mållinja og la 45 grader ut til Fredrik Olufsen, som satte ballen utagbart bak keeper.

Senere i omgangen økte Magnus Kristoffersen til 3-0 med hode og Erik Arntsberg til 4-0 med fot, etter flotte innlegg av henholdsvis Andreas Tran og Henrik Breivoll.

Frøya hadde noen spede forsøk framover på banen, og var nærmest da Ernest Franckevic satte ballen i stolpen.

I en heller tam andreomgang hadde Tiller full kontroll og produserte flere gode målsjanser. 5-0 ble det da Cang Trung Nguyen omsatte en corner i mål via hodet.

Roy Sneisen skal ha mye av æren for 6-0-målet. Han snappet ballen frekt fra keeper og serverte Erik Arntsberg som hadde åpent mål.

En flott gjennomkjøring av Tiller før seriestart mot Malvik torsdag.