Sølv i Norway Cup

Postet av Marius L. Larsen den 5. Aug 2018

EKEBERGSLETTA (OSLO): Tiller ga alt de hadde, og det holdt til en fantastisk sølvmedalje i verdens største fotballturnering.

Nok en Norway Cup-pokal ble med hjem til Trondheim.


De blåkledde fra Tillerbyen deltok med tre lag i årets Norway Cup, henholdsvis G17, G19 og J19.

Alle lagene hadde ambisjoner om være med lenge, men det var G19 som måtte pakke bagen først. I B-sluttspillet røk de ut for Melhus i 16-delsfinalen, mens G17 avanserte til kvartfinale før det ble stopp for Djerv 1919, et lag som senere gikk hele veien og vant denne klassen.

J19 fikk en tøff uke med to innledende kamper på tirsdag, men med en hviledag onsdag, slo de ut Utleira 2 i åttedelsfinalen torsdag kveld. Fredag ettermiddag beseiret de Lyn på straffesparkkonkurranse før Utleira 1 fikk møte samme skjebne i semifinalen.

Dermed var Tiller i J19-finalen i Norway Cup for andre år på rad.


Strålte om kapp med pokalen

Finalen mot Stord lørdag formiddag ble vist på TV 2s hovedkanal i beste sendetid, og vi har fått tilbakemeldinger på at svært mange fra Tiller satt benken foran skjermen for å støtte de blå.

I tillegg hadde en stor bataljon med Tiller-supportere tatt turen til Oslo for å heie frem sine helter, og finalen startet friskt for blåtrøyene.

Mia Bjerkan hadde to gode muligheter fra kloss hold, men det ble bare med nesten fra å styre innleggene i mål.

Stord tok mer og mer over både banespill og sjanser, men en sedvanlig god Marthe Jakobsen i Tiller-buret tok absolutt alt som kom.

0-0 etter 60 minutter betydde ekstraomganger og golden goal, og selv om Stord fikk et annulert mål i første ekstraomgang, hang Tiller godt med i de siste minuttene før en ny straffesparkkonkurranse.

Dessverre for blåtrøyene scorte Stord vinnermålet to minutter før det hele var over, og Tiller måtte se seg fornøyd med 2. plass og nok en sølvpokal.


Vi ønsker å takke samtlige lag for en fabelaktig innsats i årets turnering, og en ekstra gratulasjon går til J19 som kapret en fantastisk sølvpokal tilbake til Trondheim!


Kampfakta:

J19: Tiller IL 0 (0) - (0) 1 Stord Fotball (e.e.o.)
0-1 68'

Finale J19 Norway Cup
Lørdag 4. august 2018 kl.10.20
Tilskuere Ekeberg bane 1 (Oslo): ca 300


Laget:

Marthe Jakobsen
Marita Olsen - Kaisa Øien Aune - Tiril Olsen (k) - Sara Bye-Andersen
Stine Holstad Vigtil - Celine Kleiven Vevle - Louisa Stuedahl - Synne Bye-Andersen
Mia Bjerkan - Sandra Aardahl Gulstad

Innbyttere: Hege Snåsøy Hovdahl, Victoria Berge, Andrea Holm Aune, Victoria Sande Petersen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.