Suksessfull helg

Postet av Marius L. Larsen den 18. Jun 2018

Tiller vant flere avdelinger, og det ble gjennomført en fantastisk Tine Fotballskole. Slik var helga.

En herlig gjeng på Tine Fotballskole.


De blåkledde fra Tillerbyen kunne smykke seg med flere avdelingstitler dersom de gjorde jobben i helga - og gjett om de gjorde det!

Før helga ble sparket i gang ble både G16-3 og J14-2 avdelingsvinnere i sine respektive divisjoner, og dette skulle toppes lørdag og søndag.

Lørdagen startet med at G16-1 seiret hele 10-1 over Charlottenlund 2 på bortebane, og dermed vant Tiller 1. divisjon avdeling 3.

Dagen ble avsluttet med en spennende J14-kamp på TOBB Arena Sør. Der havnet Tiller under 0-1 tidlig mot Vestbyen, men våre jenter viste at sørsida duger og vant til slutt hele 7-2. Dermed kunne J14-1 juble over å ha vunnet 11-erseriens avdeling 2.


Vinnere på rad og rekke

På søndag ville ikke våre lag være noe dårligere.

Først ble det jubel i Namsos der G14-1 seiret hele 6-0 og tok med seg avdelingstittelen i 1. divisjon avdeling 1 hjem til Trondheim, og deretter var det G14-3 sin tur å gjøre det samme. De slo Trond 2 5-2 på TOBB Arena Sør og vant dermed 9er-seriens avdeling 5!

Og om ikke dette var nok, så sikret G16-2 andreplassen i 2. divisjon med en flott 4-2-seier på 'åkeren' på Råkvåg i møtet med Stjørna.


PS! Sjekk vår Facebook-side for maaaaange bilder fra både kamper og Tine Fotballskole!


Fantastisk Tine Fotballskole

Gjennom helga ble det også gjennomført Tine Fotballskole Tiller for første gang på mange år. Klubben var arrangør, og skolen ble særdeles godt ledet av erfarne Reidar Schjei og hans medhjelpere som til daglig er trenere og spillere i Tiller IL Fotball.

Etter å ha kommet godt i gang fredag ettermiddag, var temaene sjef over ballen, pasningsferdighet i rondo, vendinger, koordinasjon og mye spill gjennom hele lørdag og søndag.

Søndagen ble avsluttet med kåring av vinner av skuddradarkonkurranse og utdeling av diplomer for vel gjennomført Tine Fotballskole Tiller.

Totalt var det 75 deltakere på årets fotballskole, et tall som klubben er svært godt fornøyd med, og vi håper vi får muligheten til å arrangere dette også neste år.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.