- Det blir fryktelig gøy

Postet av Marius L. Larsen den 26. Mai 2018

Spillerne uttrykker stor glede over å spille Breddekampen, men vet også at det til syvende og sist handler om tre poeng.

Vegard Eidet (t.v.), Magnus Bjerke og Alpha Doboyou gleder seg til søndag.


De blåkledde fra Tillerbyen kommer sammen i skjønn harmoni søndag ettermiddag. Tiller Idrettslag Fotball og Tillerbyen Fotballklubb har arbeidet hardt for å klargjøre TOBB Arena Sør til Breddekampen mot Melhus i Norsk Tipping-ligaen, og hovedpersonene i helblått er naturligvis oppspilte over denne muligheten.

- Det er klart vi gleder oss vanvittig til denne kampen. TV-kamp, godt vær og forhåpentligvis mye folk på tribunen gjør at dette kommer til å bli noe veldig spesielt for alle sammen, det er det ingen tvil om, forteller kaptein og forsvarer Magnus Bjerke (27), som er inne i sin femte sesong i Tillerbyen.

- Jeg må vel ærlig å si at vi har tenkt på denne kampen en periode nå, så når denne dagen endelig kommer, skal vi ikke holde tilbake noe. Det blir fryktelig gøy å være en del av dette "sirkuset", og jeg håper alle som er glad i Tiller-fotballen kommer og støtter oss, er ordene fra Tiller-gutt og angriper Vegard Eidet (18).

20-årige Alpha Doboyou kom fra Fauske/Sprint i vinter, og angrepsspilleren ønsker noe å juble for etter kampslutt.

- Det blir en spennende duell, og med denne store rammen rundt kampen, så håper jeg vi klarer å nyte øyeblikket med mange tilskuere på stadion. Samtidig står det om tre viktige poeng, og vi er i hvert fall klare for å la de poengene være igjen på TOBB Arena Sør etter kampslutt.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.