Gammel kjenning vender tilbake

Postet av Marius L. Larsen den 18. Apr 2018

Tidligere Tiller-spiller Even Gulbrand Larsen (27) vender tilbake.

Even flankert av trenerne Brage Rimol (t.v.) og Erik Pedersen.


De blåkledde fra Tillerbyen har fått en sen forsterkning foran en spennende sesong i 6. divisjon menn. 90-modellen Even Gulbrand Larsen har meldt overgang tilbake til Tiller etter noen år i moderklubben Trond.

Han var sterk delaktig til at Tiller rykket opp til 2. divisjon i 2010, men valgte å trappe ned med fotball i forkant av 2011-sesongen.

Nå har han både flyttet og stiftet familie på Tiller, og gleder seg virkelig til å komme i gang igjen.

- Det er deilig å være tilbake på Tonstad og nå TOBB Arena igjen. Heldigvis har det blitt et nytt kunstgressdekke siden sist jeg spilte her, og det virker som om det skjer mye rundt klubben nå for tiden. Det er mange gamle kjente på dette laget, så jeg kan nesten ikke vente med å ta på meg den helblå Tiller-drakta igjen.

Spillende trenerduo Brage Rimol og Erik Pedersen er samstemte da de forteller om deres nye tilvekst:

- Even tok kontakt for å høre om det var mulig med et comeback, og selvfølgelig vil det alltid være det for tidligere Tiller-spillere. Even er en herlig fyr og en god fotballspiller, så vi gleder oss til å ha han med videre framover.


Dessverre for Even - og kanskje ironisk nok - ble han skadet (strekk) i sin første tellende kamp da Tiller 2 slo Oppdal på søndag. Han er dermed satt ut i en liten stund, men det er ventet at denne skaden ikke er langvarig.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.