Ledet tre ganger, men røk på slutten

Postet av Marius L. Larsen den 3. Apr 2018

ØRN ARENA (KIL/HEMNE 7 - 3 TILLER): Tiller overrasket alle og ledet hele tre ganger, men med ingen innbyttere i andre omgang, ble det for tøft.

Jubel etter kanonskuddet til Sandra Aardahl Gulstad (med turkis pannebånd).


De blåkledde fra Tillerbyen opplevde et helt annet tempo i åpningsminuttene enn hva de er vant til, ettersom kveldens motstander så sent som i fjor spilte i 1. divisjon.

Selv har disse to lagene fått en svært god tone seg i mellom etter et suksessfullt treningssamarbeid i vinter, og nå skulle kreftene endelig måles.

Men opprykkslaget hang godt med etter hvert, og selv om KIL/Hemne hadde ballen mest, var det få store sjanser å melde om halvveis i omgangen.

Mia Bjerkan hadde kampens første skudd på mål etter 24 minutter, og Tonje Gravdal var ikke langt unna å skape trøbbel med sitt skuddforsøk fra 17 meter.

Og fire minutter før pause smalt det i nettmaskene. Bjerkan og KIL/Hemnes keeper var i duell, og ballen endte til slutt opp i ingenmannsland før Bjerkan snudde på femøringen og hamret inn 0-1 fra ti meter.

Dessverre for blåtrøyene varte ledelsen i 45 sekunder. KIL/Hemne gikk rett i angrep, og et fantastisk skudd fra like utenfor 16-meteren skrudde seg helt opp i lengste kryss til 1-1.


Aardahl Gulstad med vinterens mål

Andre omgang startet perfekt for Tiller, da Sara Bye-Andersen og Ina Sofie Rokne presset KIL/Hemne til å gjøre feil i bakre rekker, slik at et selvmål førte til at Tiller ledet 2-1.

Den ledelsen varte i fem minutter. Et godt langskudd fra de grønn- og hvitstripede gikk via Tiller-keeper Marthe Jakobsen og i mål til 2-2.

Men Tiller hadde mer på lager, for nå kjørte de virkelig på. Bye-Andersen tuppet ballen utenfor mål fra skrått hold etter et godt innlegg fra Marita Olsen, og samme spiller skjøt like utenfor etter å ha kommet alene med keeper etter et herlig angrepsspill.

I det 63. minutt kom vinterens mål. Sandra Aardahl Gulstad kriget til seg ballen, så at keeper sto litt langt ute og dundret avgårde fra over 30 meter - ballen suste rett i krysset til 2-3!


Solid fram til det 78. minutt

Allikevel ble gleden kortvarig nok en gang. Kun minuttet senere sover Tiller i bakre rekker, og en KIL/Hemne-angriper satte ballen forbi Jakobsen og i mål til 3-3.

Det siste kvarteret skulle bli tungt for Tiller, som ikke hadde innbyttere i andre omgang. De prøvde helhjertet, men klarte ikke å demme opp for mer rutinerte KIL/Hemne-spillere.

I løpet av de tolv siste minuttene scorte hemneværingene fire mål, og et slitent Tiller-lag måtte også stole på Jakobsen som reddet noen viktige sjanser i tillegg.

Treningskampen endte dermed 7-3 i disfavør Tiller, som sett bort fra de siste tolv minuttene kan se tilbake på en strålende gjennomført treningskamp mot en solid motstander.


Neste treningskamp for denne gjengen er i utgangspunktet borte mot Orkanger førstkommende søndag kl.18.00.


Kampfakta:

KIL/Hemne Fotball 7 (1) - (1) 3 Tiller IL
0-1 Mia Bjerkan 41'
1-1 42'
1-2 selvmål 52'
2-2 57'
2-3 Sandra Aardahl Gulstad 63'
3-3 64'
4-3 78'
5-3 82'
6-3 87'
7-3 90'

Treningskamp kvinner
Tirsdag 3. april 2018 kl.20.00
Tilskuere Ørn Arena (Lade): ca 30


Laget:

Marthe Jakobsen
Marita Olsen - Kaisa Øien Aune - Tiril Olsen - Sara Bye-Andersen
Sandra Aardahl Gulstad - Tonje Gravdal - Andrea Holm Aune - Victoria Berge
Ina Sofie Rokne - Mia Bjerkan

Bytter:
46' Holm Aune --> Kristin Loraas Eiriksson


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.