Ønsker at Tillerbyen blir Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 26. Feb 2018

Styret i Tiller IL Fotball sender vedtakssak til det kommende årsmøtet i Tiller Idrettslag.

Jubel for Tillerbyen i fjorårets Norsk Tipping-ligaen på TOBB Arena, da kaptein Magnus Bjerke har akkurat scoret. Tiller-gutt Kristoffer Pires (nummer 5) og tidligere Tiller-spiller Ruben Rostille (ytterst t.v.) blir med på jubelen. Foto: Robert Magnussen.


Tiller Idrettslag Fotball bekrefter at et enstemmig styre vil sende inn en vedtakssak til årsmøtet i hovedlaget torsdag 12. april.

Vedtaket går ut på at Tiller IL v/fotballgruppa overtar Tillerbyen Fotballklubbs øverste plass i seriesystemet, som i 2018-sesongen er i Norsk Tipping-ligaen avdeling 5 (3. divisjon), med virkning fra 1. januar 2019.

En arbeidsgruppe bestående av Marius Larsen, Brage Rimol, Erik Pedersen, Geir Øyvind Sjømæling, Jon Gunnar Halgunset og Geir Arne Kristiansen har siden oktober 2017 jobbet med å se på mulighetene for at de to klubbene kan nå en 100 % enighet.

Dette på bakgrunn av samarbeidsavtalen som ble inngått i 2015 etter at Tillerbyen ble utskilt i en egen klubb på årsmøtet i Tiller IL to år tidligere.

Etter gruppemøter og møter med krets og forbund, ble det til slutt ett alternativ som var både aktuell og reell; at Tillerbyen går under Tiller IL-paraplyen ved at sistnevnte overtar plassen i seriesystemet.

Dette mente arbeidsgruppa var det mest riktige valget i henhold til blant annet spillerlogistikk og for å få en helhet i klubben, slik at bydelen står sterkere samlet i én og samme klubb både nå og i fremtiden.

Enstemmige styrer i Tiller IL Fotball og Tillerbyen FK har gjort et vedtak på dette tidligere i februar.


Forslaget vil gå gjennom dersom det blir flertall på årsmøtet i Tiller Idrettslag og i Tillerbyen Fotballklubb.

Styret i Tiller IL Fotball ønsker alle velkommen på det årlige møtet 1. mars, der vi vil gå gjennom forslaget og svare på eventuelle spørsmål rundt det.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.