Berge vender tilbake

Postet av Marius L. Larsen den 1. Feb 2018

Kvinnespiller Victoria Berge (18) returnerer i den blå drakta foran 2018-sesongen.

Berge strålte under Lillehammer Cup for to uker siden, da J19 tok en imponerende 3. plass.


De blåkledde fra Tillerbyen er i full sving med forberedelser til den svært spennende 2018-sesongen, og for kvinnelaget er det intet unntak.

Laget, som på folkemunne ofte blir kalt for "Bluebabes", rykket som kjent opp til 3. divisjon i fjor - og attpåtil som kretsmestere.

Nå har de fått sin første forsterkning.

Victoria Berge vender tilbake til moderklubben etter å ha tatt pause i 2017. Hun signerte for Tiller foran 2015-sesongen etter et opphold i Nardo, og gjennom store deler av høsten i fjor trente angrepsspilleren med det lovende opprykkslaget.


Kan overraske i 3. divisjon

Berge slik vi er vant til å se henne.


18-åringen fra Tiller passer kanskje best i en kantrolle, men kan bekle flere posisjoner på banen. Hun gleder seg mest til å komme tilbake til det gode miljøet på permanent basis.

- Jeg merket lysten til å fortsette i fjor høst, og siden mange av spillerne jeg sist spilte med fortsatt var på laget, ble det enkelt å komme inn i gruppa igjen. Det er en herlig gjeng med både fotballspillere og personligheter, og jeg gleder meg ekstremt mye til å entre TOBB Arena igjen, forteller angriperen.

Berge spilte sin siste offisielle Tiller-kamp i 2016-sesongen, og hun var sterkt delaktig til at Tiller ble kretsmestere i J17-klassen det året.

For halvannen uke siden var hun på laget som kapret en imponerende 3. plass i rekordstore Lillehammer Cup, og hun tror Tiller får en stor sesong til tross for at det er et nytt nivå.

- Det er mange gode spillere her, og så er det flott å se at det gror veldig godt nedover i årsklassene. Vi kan få en så god sesong som vi bare ønsker i 3. divisjon, og hvis vi får en solid start, så kan alt skje.

- Det kribler i beina allerede, sier Berge.


Tiller Idrettslag Fotball ønsker Victoria hjertelig velkommen tilbake i klubben!


Det er ventet at et lengre intervju med hovedtrener Pål Nyheim kommer i neste uke.

Følg med!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.