Julekalender 23. desember

Postet av Marius L. Larsen den 23. Des 2017

Det er duket for å åpne årets nest siste luke i julekalenderen, og der finner vi en svært fortjent hyllest. Vi tar av hatten mens vi skriver dette.

Alle foto: Marius L. Larsen.


Luke 23 - "23 kulls sterke frivillige"


De blåkledde fra Tillerbyen herjer kanskje på banen, men så er det også slik at ingenting kommer av seg selv - verken på eller utenfor det grønne kunstgressdekket.

Denne luken er en stor hyllest til våre trenere, lagledere, dugnadsfrivillige og andre personer som innehar verv til sine lag og sitt årskull. Til sammen har vi 23 årskull fordelt på kjønn og alder (inkl. 2011-kullet, red. anm.), og da snakker vi fort godt over et tresifret antall frivillige som bokstavelig talt holder hjulene i gang.

Vi ønsker å utrette en stor takk til samtlige som har disse vervene - ikke fordi vi må eller kan, men fordi vi virkelig ønsker det. Uten dere hadde det ikke gått - klubben hadde ikke kunnet vise seg frem fra sin aller beste side.

Uten dere hadde vi kanskje ikke hatt lag som inneholdt spillere som kunne juble over store prestasjoner med sine lagkompiser.

Uten dere er vi rett og slett mangelfull.


Tusen takk for deres fantastiske arbeid med våre spillere.

Vi er evig takknemlig, og vi håper årets gleder og kanskje denne hyllesten gjør at dere ønsker å fortsette denne strålende jobben i årene som kommer.På vegne av Tiller Idrettslag Fotball,

Marius Lundhaug Larsen
Sekretær


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.