Julekalender luke 19

Postet av Marius L. Larsen den 19. Des 2017

Den 19. luken i årets julekalender handler om oppdateringer.

Alle foto: Marius L. Larsen.


Luke 19 - "19 tweets i snitt"

De blåkledde fra Tillerbyen er som tidligere nevnt svært aktiv i sosiale medier, og vi er på de fleste kjente plattformer. I luke 10 skrev vi om at vi passerte 1000 følgere på Instagram, det tredje mediet med et firesifret antall følgere.

Selv om vi i skrivende stund har flest følgere på Facebook, var det Twitter vi først startet med. Helt tilbake i april 2011, rett før seriestart i 2. divisjon menn, opprettet daværende Tiller-spillerne Vegard Skorstad og Jørn André Hugdal en egen Twitter-konto for herrelaget slik at omverdenen kunne følge med på kamper og nyheter gjennom en spennende sesong på nivå tre.

Twitter-siden, og de andre kanalene for øvrig, skiftet navn til det vi kjenner til i dag, @tillerfotball, i løpet av 2012.

I dag er klubben svært aktiv på Twitter i form av kampoppdateringer, og det er svært gledelig å se at mange supportere har valgt å følge oss. Vi vet at mange har valgt å skru på varslingene på mobilen, slik at oppdateringene kommer umiddelbart til hjem-skjermen.

I 2017 har vi tvitret hele 47 Tiller-kamper, der det har kommet 19 oppdateringer ('tweets') i gjennomsnitt fra hver kamp. Vårt kjennetegn er at vi skriker ut når det kommer "måååååååååååååål", og vi håper våre følgere har satt pris på oppdateringene gjennom året.

Takk for at du følger oss!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.