Sølv i siste kamphelg

Postet av Marius L. Larsen den 17. Des 2017

Tiller vant en strålende sølvpokal i årets siste kamphelg. Les oppsummering av helgas prestasjoner her.

Helgas sølvjenter. Foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen gikk inn i sin aller siste futsalhelg i 2017, og selv om det også kan være vemodig, vil nok våre spillere se tilbake på en helt fantastisk fotballsesong, både innendørs og utendørs.

I helga var det duket for den siste futsalrunden i 2. divisjon menn, der våre unge mannfolk møtte Utleira 2 og 3 i årets to siste kamper. Dessverre ble det ikke med poeng hjem fra Byneshallen, der Tiller tapte henholdsvis 4-6 og 2-3.

Samtidig spiltes den aller siste helga av Flatås Julecup, der Tiller stilte to lag i J14-klassen og tre lag i G16-klassen i de innledende kampene.

Begge J14-lagene avanserte til sluttspillet på søndag, og det gjorde også to av de tre G16-lagene. Dessverre ble det stopp for de sistnevnte. Tiller 2 røk ut i åttedelsfinalen, og Tiller 1 tapte kvartfinalen 3-1 for Heimdal. Dermed ble det ingen blå G16-finale i år.


13-åringer i 14-finale

I J14-klassen skulle det bli mer å juble for. Selv om det ene laget tapte kvarfinalen for Strindheim, avanserte 13-åringene til semifinale. Der skulle de opp mot det samme Strindheim-laget, og der vant 13-åringene 1-0.

Dermed var det duket for finale mot samarbeidslaget Kattem/Sjetne, og de ett år eldre jentene viste muskler. Laget med opphav på tvers av E6 ledet tidlig 2-0, og halvveis sto det 3-0 i disfavør blåtrøyene.

Selv om Tiller manglet flere spillere grunnet en håndballkamp og dermed måtte hente inn en febersyk og svært sporty keeper, ga de gjenværende finalespillerne seg aldri. De produserte flere store målsjanser utover i kampen, men det ville seg ikke.

Til tross for at det ble finaletap, ble det en sterk og meget fortjent sølvpokal med hjem til den østre delen av Rosten.


Vi gratulerer med en knallsterk prestasjon!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.