Pokaler i fleng

Postet av Marius L. Larsen den 27. Nov 2017

Tiller kapret hele fem store pokaler denne helga. Futsalsesongen fortsetter dermed å sette overskrifter. Les oppsummeringa av helga her.

Jubel i J16-klassen i Heimdal Indoor. Foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen var representert på mange plasser på sedvanlig vis denne helga, og det hele startet i den andre helga av Flatås Julecup i Kotenghallen.

Våre 14-årige gutter skulle kjempe om de største troféene, men de fikk aldri den muligheten på søndag. Ett av tre lag avanserte fra gruppespillet, men i åttedelsfinalen ble det stopp. Mot Kattem, laget som senere gikk hele veien og vant G14-klassen, tapte Tiller knepent 2-0 i en kamp som fort kunne ha gått begge veier.


Suksess i Byneshallen

Lørdag sparket sesongens futsalserie i gang for herrene i Byneshallen, og de fikk tøff motstand i første kamp av et spisset Utleira 2-lag, der førstelaget til daglig spiller i eliteserien. Tiller ga alt og litt til, og de kunne fort fått med seg alle tre poengene, men de måtte nøye seg med ett i 2-2-kampen.

Kampen etter gikk det bedre. Mot Gimse var det aldri noen tvil om hvor seieren skulle havne, og våre gutter vant hele 7-2. I den siste kampen ble det derimot et hårfint 5-3-tap for Fram.

På søndag var det kvinnene som skulle i aksjon, i det som var deres debutsesong på dette nivået. De startet mot forhåndsfavoritten NTNUI, men det var blåtrøyene som ledet 2-0 tidlig i andre omgang. NTNUI svarte to ganger, og lagene måtte seg seg fornøyd med 2-2 og ett poeng hver.

Enda bedre gikk det i kamp nummer to. Mot likesinnede Strindheim var Tiller det førende laget hele kampen gjennom, og anført av solide angrepsrekker og en ikke overraskende god keeper, ble det en sterk og fortjent 4-0-seier.

Neste futsalrunde kvinnene er søndag 3. desember i Charlottenlundhallen, mens herrene returnerer til Byneshallen lørdag 16. desember.


Bronse i Buvika

Søndagen bød på mange store øyeblikk, og vi skal ta for oss alle sammen.

Det startet i Skaunhallen i Buvik Cup noen minutter sør for Trondheim, der våre '01-ere kjempet om edelt metall i J16-klassen.

Tor Ove Kvingedals elleville spillere var i storhumør, og begge lagene fosset gjennom gruppespillet dagen i forveien slik at de nådde kvartfinalene grytidlig søndag morgen.

Der vant begge lagene over henholdsvis Astor og Malvik, men det var bare det ene Tiller-laget som gikk til finalen. Der måtte de imidlertid se seg slått 1-0 av samarbeidsklubben Kattem/Sjetne, men det ble enda mer juble i bronsefinalen. Tiller knuste Skaun hele 4-0, og dermed kunne begge lagene juble over sølv og bronse.


Trippel i Heimdal Indoor

Ukas siste dag fortsatte i Heimdalshallen og det som var den siste helga av årets Heimdal Indoor.

Tiller stilte tre lag i både J16- og G16-klassen, og i sistnevntes klasse avanserte ett lag til sluttspillet på søndag. Der slo de Orkla 3-1 i kvartfinalen, men tapte 1-0 på golden goal for vertsklubben Heimdal i semifinalen.

Bronsefinalen ble en merkelig skue, da motstander Strindheim valgte å reise hjemover til Leangen istedenfor å spille. Dermed kunne Tiller krones med en bronsemedalje.

I J16-klassen gikk samtlige lag vider til sluttspillet, og i svært tøffe kamper var det to av lagene som avanserte til kvartfinalene.

Uten baklengsmål mot henholdsvis Ranheim og Hommelvik, kunne Tiller-jentene vende nesa mot semifinale. Og der beseiret de både Charlottenlund og Strindheim, noe som betydde at det nok en gang skulle bli en helblå finale i denne årsklassen.

Som du nå helt sikkert har gjettet, så ble det dermed både 1. og 2. plass på Tiller!


Vi gratulerer våre lag med fantastiske prestasjoner! Vi er stolte av dere!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.