Sju år i tro tjeneste

Postet av Marius L. Larsen den 25. Nov 2017

På denne dag for sju år siden så 'Tiller Media' dagens lys. Les om oppstarten og historien bak her.

Skjermbilde tillersenior.com 25. november 2010.


De blåkledde fra Tillerbyen nyter stor respekt i den lokale fotballverdenen for oppdatert informasjon angående sine lags prestasjoner, og selv om ingenting kommer automatisk, stopper vi opp en liten stund og tar et kjapt tilbakeblikk på hva som skjedde for sju år siden.

Den 25. november 2010 ble den første nyhetssaken på herrelagets nye side publisert, en drøy måned etter opprykket til 2. divisjon.

'Tiller Media' så dermed dagens lys.

Hjemmesiden ble kalt 'tillersenior.com', men det var også en annen velfungerende bloggside som hadde holdt det gående i et par måneder i forveien.

Rune Meyer tok seg av juniorlaget og deres egne webside, mens undertegnede sammen med Alexander Sotberg hadde kontroll på seniorsiden. Sidene ble slått sammen i forkant av 2012-sesongen og tok senere navnet som i dag vi forbinder med den offisielle hjemmesiden for Tiller Fotball.


Les også:
Derfor gjør vi dette

I 2013 ble en milepæl på nettsiden, som da passerte 1 000 000 visninger. Samme år fikk også kamper fra andre aldersbestemte lag oppmerksomhet på siden, og 11. september kom den første kamprapporten fra et jentelag, det vi i dag kjenner som kvinnelaget - den gang J14.

Tidlig i 2014 la hovedlaget endelig ned den 90-tallsbaserte fotballhjemmesiden, og alt gikk over til tillerfotball.no slik vi kjenner det i dag.

Alt av arbeid som ligger bak er frivillig og med eget utstyr. Formålet er - og har alltid vært - å få Tiller Fotball fram i lyset på positivt vis, og undertegnede føler at man har lyktes med det i løpet av de sju årene.

Man kan ikke være overalt samtidig, men der man er til enhver tid, kan man gjøre en stor innsats som alle kan få glede av.

Forhåpentligvis lykkes vi med dette også i de sju neste årene.


Sportslig hilsen,
Marius Lundhaug Larsen
Sekretær Tiller IL Fotball


Alexander Sotberg (2011).

Marius L. Larsen (2011).Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.