Mottok applaus midt i foredraget

Postet av Marius L. Larsen den 11. Nov 2017

Tiller-trener Geir Arne Kristiansen holdt foredrag på trøndersk fotballseminar med stor suksess fredag kveld.

En fornøyd Tiller-trener på podiet. Alle foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyens cupfinaletrener gjennomførte et flott foredrag foran drøyt 120 trønderske fotballpersonligheter på Scandic Lerkendal fredag kveld.

Det trønderske fotballseminaret er en avslutning på fotballåret arrangert av NFF Trøndelag, og det varer i to dager med mange foredragsholdere. Geir Arne hadde sitt foredrag etter Rosenborgs sportslige leder Stig Inge Bjørnebye, og noe kontraster var det nok ettersom Geir Arne er til daglig trener for J02/03 som har spilt i J15- og J17-serien i årets sesong, men også for J16-laget som har tatt seg helt til en cupfinale.

Akkurat dette året har vært spesielt for både trenerne og spillerne, da de har vunnet nærmest to dusin med pokaler - og flere kan det bli.

Under det 20 minutter lange foredraget startet Geir Arne å vise fram den etter hvert så berømte semifinalevideoen fra Ålesund, for så snakke litt om sin egen bakgrunn og om laget han trener.

Da 2017-sesongens foreløpige merittliste kom på storskjermen, høstet treneren en voldsom applaus fra hele salen. Han poengterte at suksessoppskriftene lå i at alle spillere må bli sett, ha det gøy med idretten og ikke minst ha nok aktivitet. I tillegg var en svært engasjert foreldregruppe nærmest avgjørende for å opprettholde driften av laget.


Allerede lørdag formiddag skal han fortsette seminaret med nok et foredrag, der han vil gå dypere inn på hvordan jentefotballen i Tiller fungerer.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.