G13: Tiller 2 5 - 1 Buvik

Postet av Marius L. Larsen den 8. Okt 2017

TOBB ARENA (TILLER): G13-2 leverte strålende angrepsfotball i oppgjøret mot Buvik søndag kveld.

Det ble jubel for gutta i blått - nok en gang! Foto: Marius L. Larsen.

G13-2 sto med tre strake seiere før denne serierunden, og ville absolutt ta høstferie i kjent Tiller-stil ved å gå seirende av banen nok en gang.

Og blåtrøyene fikk en pangstart på denne småkalde høstkvelden på TOBB Arena.

Allerede etter tre minutter sendte Fredrik Rønning Johansen hjemmelaget i føringen, og dette skulle etter hvert legge grunnlaget for en ny jubelkveld.

Etter 18 minutter hamret Christian Sandberg inn 2-0 på et lekkert langskudd rett i lengste vinkel, og Tiller var langt fra ferdige med denne første omgangen.

Rett før pause, med få sekunders mellomrom, var Rønning Johansen på ferde igjen. Først la han på til 3-0 fra seks meter, og deretter økte han til 4-0 på nesten samme måte.

Buvik reduserte til 4-1 etter 55 minutter, men rett etterpå fastsatte Gaute Karlsen sluttresultatet til 5-1 - kun en meget god Buvik-keeper hindret ytterligere Tiller-scoringer.

Også verdt å bemerke seg var Patrick Holm Skjetleins tre strålende målgivende pasninger.

Neste - og siste - seriekamp for G13-2 er borte mot Orkla søndag 22. oktober.

G13: Tiller IL 2 5 (4) - (0) 1 Buvik IL
1-0 Fredrik Rønning Johansen 3'
2-0 Christian Alexander H. Sandberg 18'
3-0 Fredrik Rønning Johansen 31'
4-0 Fredrik Rønning Johansen 32'