Forrykende helg i vente

Postet av Marius L. Larsen den 23. Sep 2017

Viktige seriekamper og en nasjonal turnering står for tur i helga.


Blir det ny jubelkveld for våre herrelag på lørdag? Foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen er i en sedvanlig kampmodus i det høstsesongen for alvor nærmer seg siste fase, og selv om det er fortsatt en drøy måned igjen før uteskoene kan legges på hylla i ei lita stund, er det vitkige seriekamper man skal gjennomføre først.

Fredagens dueller ble kjempet på TOBB Arena, der G13-2 startet showet i møtet med avdelingsleder Strindheim 5. Tiller 2, som før denne kampen hadde bare vunnet én av sine fire første, storspilte mot laget fra Leangen og vant til slutt 2-1. Gjestenes første tap for sesongen, og Tiller 2s andre seier.

Senere på fredagskvelden var kvinnelaget i aksjon mot Brekken i årets nest siste hjemmekamp, og våre eldste jenter kjørte på fra start og så seg aldri tilbake. De stoppet på 10-0 i målprotokollen, der Victoria Sande Petersen sto for seks av scoringene.

Nå er kvinnelaget kun to poeng unna et historisk opprykk til 3. divisjon med kun to kamper igjen å spille.

Se oversikt over Tiller-kamper her (velg datovisning).


Tøffe kamper lørdag og søndag

Lørdagen starter med et brak der J15 skal kjempe mot Stabæk i semifinalen i Adidas Cup på Gjøvik, et uoffisielt Norgemesterskap å regne. Kampstart er kl.09.00, og vinner trønderne denne, er de klare for en fantastisk finale på søndag mot vinneren av Rælingen og Skedsmo.

Deretter skal et purungt Tiller-lag skal kjempe om tre poeng i møtet med Charlottenlund i J17 0. divisjon kl.14.00 på TOBB Arena, og vinner blåtrøyene denne kampen, overtar de tabelltoppen i serien.

Kl.16.00 på samme bane skal samarbeidsklubben Tillerbyen i aksjon i Norsk Tipping-ligaen (3. divisjon herrer, red. anm.), der de møter Træff til nok en spennende duell i kampen om overlevelse på nivå fire.

Samtidig tar våre herrelag i 5.- og 6. divisjon turen til Bjørgan og Bessaker for en real dobbelkamp. Selv om 5. divisjonslaget allerede er klar for 6. divisjon, kan vårt nåværende 6. divisjonslag fortsette opprykksjakten dersom de beseirer Bjørgan 2.

Søndagens bataljer starter muligens med en finale i Adidas Cup kl.10.30, mens her hjemme er det G16-1 som spiller første kamp i konkurranseklassene kl.16.00 mot Strindheim på TOBB Arena.

To timer senere på samme bane skal G14-1 kjempe om akkurat like mange poeng i et tøft oppgjør mot Sparbu, mens samtidig gjester G13-4 Lånke 2 i et toppoppgjør.


Vi ønsker våre lag lykke til med sine oppgjør, og husk å følge oss på sosiale medier (@TillerFotball) slik at du får med deg resultatene umiddelbart!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.