- Vi er ikke ferdige ennå

Postet av Marius L. Larsen den 9. Sep 2017

Kvinne-/J19-trener Pål Nyheim maner troppene til kamp i forkant av søndagens NM-kvartfinale borte mot Fortuna Ålesund.


Pål Nyheim under seieren over Trondheims-Ørn. Foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen har opplevd noen strålende uker i sine to største turneringer denne sesongen. Først ble storfavoritten Trondheims-Ørn beseiret 3-2 i 8-delsfinalen i J19-NM, i det som var en folkefest på TOBB Arena med hele 327 tilskuere, og senest på torsdag reiste Tiller seg etter å ha havnet under i toppoppgjøret mot Utleira.

Mål fra kaptein og iskalde Tonje Gravdal, sikre Sara Bye-Andersen og iherdige Ina Sofie Rokne sørget for at det til slutt ble en sterk 3-1-seier og dermed fem poengs avstand på toppen av tabellen med kun fire serierunder igjen å spille.

Nå venter FK Fortuna Ålesund i kvartfinalen i J19-NM søndag kl.13.00 samt mulige matchballer i opprykkskampen i 4. divisjon i etterkant, og trener Pål Nyheim har naturlig nok rosende ord å komme med.

- Vi er svært fornøyd med året så langt, og spesielt de siste ukene, selvfølgelig. Spillerne har planlagt godt og stått på til de grader, og disse gledene har de ærlig fortjent, meddeler hovedtreneren.


- Kunne ikke ha vært mer stolt

Men den alltid så smilende Nyheim blir også fort litt mer alvorlig.

- Vi er langt fra ferdige med årets sesong. Vi har noen ekstremt viktige seriekamper igjen å spille, og samtidig skal vi gi alt for å nå en historisk semifinale i Norgesmesterskapet. Ingenting er avgjort ennå.

- Det har vært mange solide kamper av spillerne dine den siste tiden, Pål. Du må vel være stolt av dem?

- Jeg kunne ikke ha vært mer stolt og fornøyd med denne gjengen. Det har vært en tøff periode med mange harde oppgjør, men det har jo selvfølgelig også vært utrolig morsomt. Spillerne har vært seriøse og prioritert dette på en fortreffelig måte, og nå skal vi ha det gøy i Ålesund!

- Store muligheter for å nå semifinale - eller?

- Vi reiser nedover allerede lørdag formiddag, og vi skal ha en kjempefin tur med hotellovernatting og god oppladning. Både spillere og trenere gleder seg veldig over denne flotte muligheten, og vi har planer om å stikke kjepper i hjulene til Fortuna. Vi kommer med fri for press og alt som er - vi skal tørre å være oss selv og samtidig stole på de gode ferdighetene våre. Det er store muligheter for å nå semifinale, uten tvil.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.