Støren 0 - 3 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 25. Aug 2017

STØREN IDRETTSPARK (STØREN): Kvinnelaget dominerte i 30 minutter, punkterte kampen og cruiset inn til en ny trepoenger torsdag kveld.

Kaptein Tonje Gravdal (i midten) har akkurat headet inn 0-2. Foto: Marius L. Larsen.

Dagens hvitkledde spillere fra Tillerbyen fikk en pangstart umiddelbart etter avspark. Det hadde gått akkurat 20 sekunder fra da dommeren blåste i gang kampen til ballen lå i nettmaskene. Sandra Aardahl Gulstads skudd ble først reddet av keeper, men Celine Kleiven Vevle plukket opp returen og satte ballen kontrollert i hjørnet til 0-1.

Etter ti minutter ble ledelsen doblet. Kaptein Tonje Gravdal raget høyest på et perfekt slått hjørnespark fra Nora Krafft Sæther, og førstnevnte stanget inn 0-2 fra kloss hold.

Tiller hadde etter 0-2-scoringen kanskje sin beste periode i løpet av kampen, og flere gode muligheter endte med bare nesten.

Men i det 29. spilleminutt var kampen nærmest punktert, da Sara Bye-Andersen var iskald alene med keeper og satte ballen i hjørnet til 0-3.

Tiller-keeper Marthe Jakobsen hadde ikke mye å gjøre, men gjorde seg stor da hun reddet alene med Størens angriper rett før 0-3-scoringen.

Andre omgang ble preget av flere bytter og mange nestensjanser hos gjestene. Både Andrea Holm Aune og Ina Sofie Rokne hadde sine skudd på mål, mens Bye-Andersen fortsatte å være en trussel for hjemmelagets forsvar.

Kampen ebbet ut i en 3-0-seier etter en ikke så altfor spennende andre omgang, men tre poeng er tre poeng!

Neste kamp for denne gjengen er allerede på lørdag mot Trondheims-Ørn i J19-NM. Kampstart er kl.12.00 på TOBB Arena.