- Artig at de er nervøse

Postet av Marius L. Larsen den 25. Aug 2017

Tiller-toppscorer Victoria Sande Petersen ser fram til 8-delsfinalen i J19-NM mot Trondheims-Ørn på lørdag.


Blir det nettsus for spilleren med de rosa skoene på lørdag? Foto: Marius L. Larsen.


Det er duket for en høyinteressant J19-NM-kamp lørdag kl.12.00 på TOBB Arena, da Tiller tar imot storesøster Trondheims-Ørn. Blåtrøyene er allerede videre til kvartfinale i J16-klassen, men kan de ta en ny, stor skalp i klassen over?

Det vil i hvert fall kvinnelagets toppscorer Victoria Sande Petersen være med på. Den 18-årige angrepsspilleren står med utrolige 24 mål på 11 kamper i 4. divisjon avdeling 3, og det er tegn på ydmykhet da hun beskriver årets sesong så langt for hennes del.

- For min del har sesongen gått veldig bra så langt! Alltid gøy å score mange mål og samtidig være lagets toppscorer, men jeg må få lov til å si at det er morsomt å være en del av et lag som innehar mange gode kvaliteter som vi lykkes med både i NM og i serien, forteller skuddavfyreren.


Tiller er en trussel

- Nå blir det spennende både i serien og i cupen. Hvor langt kan dere gå i år?

- Om vi fortsette slik vi har gjort tidligere i år, så har jeg stor tro på opprykk, men da må vi spill like godt som vi har gjort så langt. Når vi snakker om NM, er det alltid vanskelig å si. Vi møter et veldig godt lag nå, men vi har tidligere vist at ingenting er umulig. Vi har trua på at vi har en solid sjanse til å gå videre til kvartfinale.

- Trondheims-Ørn blir kanskje årets tøffeste kamp, spesielt med tanke på at de stiller sitt antatt sterkeste lag. Hvordan skal dere klare å slå dem?

- Det er vel ingen tvil om at det kommer til å bli en tøff kamp, kanskje årets vanskeligste, men de er ikke helt uredd i forkant av oppgjøret mot oss. De stiller med det beste laget de har tilgjengelig, og det viser at vi er en soleklar trussel for dem. Kanskje er de litt nervøse også? Det er artig å tenke på.


Mange tilskuere

Bak Sande Petersen på toppscorertabellen finner vi Ina Sofie Rokne (12), Celine Kleiven Vevle (9) og Andrea Holm Aune (8), og det er verdt å merke seg at Tiller ikke har spilt en eneste obligatorisk kamp uten å score mål så langt.

Om dette betyr målgaranti på lørdag, vites foreløpig ikke, men Sande Petersen prøver å komme med et aldri så lite resultattips helt på tampen.

- Det er aldri enkelt å gjette resultat, men vi har absolutt ingenting å tape i denne kampen. Det kommer til å bli mye folk på tribunen, og vi skal gi alt for å overraske nok en gang. Jeg går for en 2-1-seier til oss, tror Tillers nummer 7.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.