Dennis til Ajax - dette kan Tiller få

Postet av Marius L. Larsen den 24. Aug 2017

Tiller-gutten Dennis Tørset Johnsen (19) er klar for Ajax. Les hva dette betyr for Tiller Fotball.


Dennis omkranset av de tidligere storspillerne Marc Overmars (t.v.) og Edwin van der Sar. Foto: Tor Gunnar Johnsen.


Tiller Idrettslag Fotball er stolte over at Dennis Tørset Johnsen har signert en fireårskontrakt med den nederlandske storklubben Ajax.

Angrepsspilleren ble solgt fra Heerenveen for omtrent 22 millioner kroner, etter å ha vært i sin forrige nederlandske klubb i to år.

Styreleder Gro Merethe Nerland er glad og stolt på Dennis' vegne.

- Dette er stort for Tiller Fotball. Dennis har vist en enorm ståpåvilje de siste årene, og det er ekstra gledelig å se at han nå er Ajax-spiller. Dette må være en stor motivasjon for andre Tiller-spillere som nå ser at det går an å bli veldig god i Tiller Fotball. Vi er utrolig stolte av Dennis, og vi ønsker ham lykke til i sitt nye kapittel.

Nerland forklarer videre om Tiller har krav på noe tilbake etter det siste salget.

- Vi har fått beskjed om at vi har krav på visse solidaritetsmidler i forbindelse med overgangen til Ajax. Nøyaktig hvor mye penger det er snakk om, får vi vite innen 30 dager. Dette er regler fra UEFA som alle klubber må følge, meddeler styrelederen før hun følger opp:

- Men vi har delvis regnet oss ut til at det er snakk om et sekssifret beløp som faller tilbake på oss, noe som selvfølgelig vil være helt fantastisk for vår del dersom dette viser seg å stemme.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.