Gutta starter først

Postet av Marius L. Larsen den 11. Aug 2017

Tiller Idrettslags fotballag sparker i gang høstsesongen 2017 på søndag. Les mediaavdelingens egne ord om sommerens hendelser og høstens forventninger.


"Ingen kødder med oss". Laget av Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen gjør seg klare for en heidundrende høstsesong på TOBB Arena - og mange andre baner i Trøndelag og resten av landet (!) - der den aller siste kampdagen i seriespillet er søndag 22. oktober (bortsett fra helårsserie, red. anm.).

Høstens første Tiller-kamp er førstkommende søndag, 13. august, kl.16.00 på TOBB Arena, da G16-1 tar imot Ranheim IL i 0. divisjon. Tre timer senere skal herrer-1 være vertskap for Trond på samme bane, mens i mellom disse to kampene tar herrer-2 turen ut til Jøssund.

G13-1 gjester Trygg/Lade i en spisset 1. divisjon mandag kl.18.30, og så går det hånd i hånd gjennom hele uka og august for øvrig.

Den første kvinnekampen i høst er torsdag 17. august kl.20.00 hjemme mot Nardo 2, mens J17 0. divisjon sparkes i gang igjen to dager senere kl.14.00 mot topplaget Strindheim.


Se oversikt over samtlige Tiller-kamper her (velg datovisning).


Sommerens utrolige reise

Etter en solid vårsesong og smått fantastisk cupsommer, skal våre spillere nå kjempe om avdelingsseire og de største pokalene i serie, OBOS Cup og Norgesmesterskapet.

I løpet av 18 dager i august skal våre lag i konkurranseklassene spille hele 49 kamper i alle turneringer, der NM-oppgjørene mot Lyn (J16) og Trondheims-Ørn (J19) henholdsvis 22.- og 26. august er de duellene som skiller seg mest ut.

Tiller Media er forventningsfull etter en svært imponerende cupsommer.

- Det har vært en utrolig reise gjennom hele sommeren. Rett etter vårsesongen var ferdigspilt, sto mange av våre lag klare for å kjempe om Skandia Cup-troféer, og så ble det nye bragder nesten hver uke framover. Det er bare å ta av seg hatten for lagene som har løftet pokaler, og spesielt må jeg vel nevne J14/15 som har storspilt gjennom hele våren og sommeren, med blant annet gull i Skandia Cup, Storsjöcupen og Umeå Fotbollsfestival, forteller Marius Larsen.

- De fleste i Tiller Fotball vet vel at det gror svært godt i de eldre jentelagene, men det var også en imponerende vår/sommer av J13 som vant sin serieavdeling og kapret bronse i Skandia Cup - det skapes bare nye gode spillere! I tillegg viste de jevnaldrende guttene i Umeå (sølv) og Norway Cup (bronse) at det er bare å glede seg til høsten for alle sammen.


Se promoen for høstsesongen her (Facebook)!


Skryt til mange - send inn kampinfo du også!

I Norway Cup, verdens største fotballturnering, deltok fem Tiller-lag, også G16 og J19, der førstnevnte var kun et straffespark unna å nå 8-delsfinale mens J19 vant en fantastisk sølvpokal med Tiller Media på plass i Oslo.

- Det er alltid morsomt på Tiller-kamp, borte som hjemme, og selvfølgelig er ekstra spesielt når det står noe på spill. Min lørdag på Ekeberg var strålende, men både jentene og guttene hadde nok enda større opplevelser. Alle våre lag opplever mye støtte på tribunen uansett hvor de spiller, og det er svært gledelig å se.

- Jeg vil få takke flere personer som hjalp til med oppdateringer og bilder/filmer under turneringene, og spesielt må Ellen Sivertsen Broholm, Oddveig Merete Siraas, Børge og Ingvill Lund, Camilla Aarsbog, Ingeborg Forseth og Gro Merethe Nerland få en ekstra stor takk. I tillegg må selvfølgelig Hanne Holm nevnes i en egen setning, da hun sendte direkte fra Norway Cup fra sin mobiltelefon til svært mange som satt klistret til skjermen, inkludert meg selv, forteller Larsen før han kommer med en oppfordring til alle trenere, lagledere og/eller foreldre:

- Vi i styret er klare for det som ser ut til å bli en fantastisk høstsesong, og vi har planer om å overvære så mange kamper som mulig, men vi oppfordrer alle dere andre til å sende inn informasjon fra kamper til oss. Det holder som regel med målscorere og noen få ord om selve kampen, og tar du i tillegg et bilde fra oppgjøret, har vi en sak som vi kan få publisert senest dagen etter. Dette setter vi stor pris på!


Vi gleder oss til høstsesongen!

Kom igjen, dere blå!


På vegne av styret,

Marius L. Larsen
Sekretær Tiller IL Fotball


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.