- Vi skal gi alt

Postet av Marius L. Larsen den 4. Aug 2017

NORWAY CUP (OSLO): Tiller-trenerne Vidar Broholm og Pål Nyheim er klare for en høyinteressant Tiller-fredag på Ekebergsletta.


G13-trener Vidar Broholm (t.v.) og J19-(/kvinne)trener Pål Nyheim. Foto: Ellen Sivertsen Broholm / Marius L. Larsen (utsnitt).


De blåkledde fra Tillerbyen fortsetter å vise seg fram fra sin beste side i hovedstaden, og etter torsdagens svært spennende resultater, går det mot en minst like oppsiktsvekkende fredag med bronsefinale for G13 og kvartfinale for J19.

13-åringene skal kjempe mot Vålerenga mens de eldste skal teste krefter mot Lyn. Trønderan mot resten, altså.

G13-trener Vidar Broholm forteller at stemninga i spillergruppa er skyhøy og at laget ikke frykter noen, og skryter samtidig av sine imponerende spillere.

- Vi visste at det ble en tøff kamp mot Nordstrand i semifinalen, og det hjalp oss heller ikke at vi spilte i en skråning der vi strengt tatt kunne ha tatt opp potetene. Nå skal vi mobilsere de siste kreftene og ha all fokus på en herlig bronsefinale, forteller Broholm.

- Både 9-er- og 7-erlaget har gjort en fantastisk innsats i turneringen, og vi er stolte av gutta. Nå skal vi bare gå ut på banen i bronsefinalen og kose oss utrolig masse. Vålerenga er et lag som passer oss bedre enn Nordstrand, og jeg har et godt håp om å ta hjem bronsemedaljen. Vi gleder oss veldig!


- Vet hva som venter oss

Mens G13 allerede er sikret en historisk topp 4-plassering blant 109 (!) påmeldte lag i sin aldersklasse, skal vårt J19-lag duellere mot et toppet Lyn-lag i kvartfinalen.

Motstanderne fra Oslo vest har med seg nesten en full startellever som til daglig spiller i 1. divisjon kvinner, men er det noe våre jenter så til de grader har gjort før, så er det å overraske.

- Vi gleder oss utrolig mye til kampen, men vi kommer ikke til å gjøre noe annerledes enn i de forrige kampene her i Oslo, meddeler Nyheim før han fortsetter:

- Vi har gjort noen svært solide innledende kamper, og nå har vi hatt et par flotte dager sammen i Oslo der vi har gjort andre aktiviteter, så vi er fullt oppladet til kvartfinalen mot Lyn. Vi vet hva som venter oss, og vi skal spille på våre styrker. Det har skjedd større undere her i verden enn at Tiller slår Lyn i Norway Cup - vi er klare for å gi alt!

Sluttspill fredag:
Kl.12.30 J19 11er kvartfinale Tiller - Lyn
Kl.16.15 G13 9er bronsefinale Tiller - Vålerenga

Hvis avansement:
Kl.18.15 J19 11er semifinale


Vi holder dere jevnlig oppdatert på Twitter under dagens kamper!


Se alle Tiller-resultater i Norway Cup her.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.