Finale x 2

Postet av Marius L. Larsen den 30. Jun 2017

Tiller er i finalen i J15- og J17-klassen i Skandia Cup 2017. Les hvordan du kan få med deg kampene her!

J17 er klare for finale etter seier på straffesparkkonkurranse. Foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen skulle gjøre opp om hele tre finaleplasser i Skandia Cup på Ladesletta fredag ettermiddag, og det startet fortreffelig med J15s 4-0-seier over Trond. Blåtrøyene hadde full kontroll hele veien, og nå venter en spennende finale på lørdag.

Nesten samtidig var J13 i aksjon mot Charlottenlund. Våre jenter ga absolutt alt - og litt til - men de måtte se seg slått 2-0. Blåtrøyene kan uansett være svært stolte over å ha kapret en delt 3. plass i Norges nest største turnering, og vi gleder oss til fortsettelsen.

Helt til slutt skulle J17 gjøre opp om finaleplassen med en av sine argeste konkurrenter de seneste årene, Strindheim. En jevn semifinale uten de mange store sjansene ebbet ut i 0-0, og dermed måtte det straffesparkkonkurranse til for å avgjøre det. Der var Tiller og keeper Tuva Wessel Tvervåg sterkest, da hun reddet straffe, scoret selv og sørget for at Tiller vant 3-2.


Direktesendt finale

Dermed skal våre jenter kjempe om to store pokaler i forskjellige klasser på lørdag. Først ut er J17-finalen kl.13.20, der Tiller møter sterke Innstrandens fra Bodø. To timer senere skal J15 i aksjon mot Strindheim, og klarer J15 skalpen nok en gang?

J15-kampen blir direktesendt på Adressa.no med Petter Rasmus og Kristoffer Løkberg som kommentatorer, men Tiller håper så mange som mulig tar turen til Lade for å støtte de blå.

Begge kampene blir også oppdatert med mål og andre viktige hendelser på vår Twitter-side.


Finaler Skandia Cup lørdag 1. juli:

Kl.13.20 J17 Innstrandens - Tiller 2 (Scandic-banen)
Kl.15.20 J15 Tiller - Strindheim (Riis Bilglass-banen)


Vi ønsker våre jenter lykke til i finalene!

Forza Tiller!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.