Postet av Marius L. Larsen den 12. Jun 2017

TOBB ARENA (TILLER): Kvinnelaget fikk oppleve ny storseier og ny tilskuerrekord søndag kveld.

Nora Krafft Sæther (t.h.) scorte på et herlig volleyskudd. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen hadde invitert til folkefest i forbindelse med oppgjøret mot Leik denne søndagen på TOBB Arena, og gjett om publikum visste sin besøkelsestid. På det meste var det 112 tilskuere på tribunen - en ny rekord for kvinnefotballen i Tiller Idrettslag.

Og hjemmelaget svarte med å dominere åpningsminuttene, slik de har gjort i sine siste kamper på TOBB Arena.

Andrea Holm Aune hadde Tillers første store sjanse etter 11 minutter, men styringen inne i feltet gikk like utenfor.

I det 22. spilleminutt ble det endelig jubel for hjemmelaget. Holm Aune tok på seg silkehanskene, løftet matbrettet og serverte en strålende rett av en pasning slik en servitør med Michelin-stjerne ville ha gjort da hun fant Victoria Sande Petersen løpende mot gjestenes mål, og sistnevnte strødde videre til Ina Sofie Rokne som hamret ballen i mål fra kloss hold til 1-0.

Vevle-skudd med et smell

Sola skinte i takt med spillet på Leiks banehalvdel, og tre minutter senere var det skyfritt på himmelen da Nora Krafft Sæther satte lekkert inn 2-0 på halv volley i lengste hjørne fra 14 meter.

Etter en halvtime var Holm Aune på gulvet igjen, og denne gang fikk hun sin andre stjerne da hun sendte Sande Petersen alene gjennom, som rundet keeper og skled inn 3-0.

Rett før pausesignalet ville ikke Celine Kleiven Vevle være noe dårligere enn sine lagvenninner. Fra 14 meter smalt det både i tverrligger og bakstang da hun fikset 4-0 med et knallhardt skudd.

Johansen straffer alltid

Like etter den sju minutter lange hvilen sto det 6-0 i målprotokollen. Først var Sande Petersen på ferde igjen, og med innstilt sikte og seilet til topps, satte hun Tillers femte fra skrått hold i nærmeste hjørne. Deretter trillet Sara Bye-Andersen inn 6-0 fra åtte meter, hennes sjette scoring på tre kamper (og fire dager) i alle turneringer.

Leik reduserte på et smart skudd fra langt hold etter 62 minutter, men nok en gang ble dette Tillers dag på TOBB Arena.

Sju minutter før full tid var Stephanie Johansen like sikker som en regntung mandag da hun fikset 7-1 fra straffemerket, og like etterpå fastsatte Sande Petersen sluttresultatet til 8-1 med sitt tredje mål for dagen - alle gode ting er tre, og hun ga seg mens Leiken var god.

Neste kamp for kvinnene er borte mot Singsås torsdag 15. juni kl.20.00.