Tiller 10 - 0 Støren

Postet av Marius L. Larsen den 30. Mai 2017

TOBB ARENA (TILLER): Kvinnelaget fikk en treg start, men så var det jaggu fram med kuleramma da Støren ble slått hele 10-0 mandag kveld.

Minst like stor jubel for mål nummer ti som kampens første. Foto: Marius L. Larsen.

Dog gikk det ikke bokstavelig talt tregt i åpningsminuttene. Kvelden handlet om hjemmelaget, og selv om de store sjansene uteble i starten, gikk det fort framover da Tiller angrep med mange spillere.

Etter 20 minutter hadde både Victoria Sande Petersen og Ina Sofie Rokne et par sjanser hver, men det ble ikke nettsus før nøyaktig en halvtime var spilt.

Rokne ble spilt i bakrom, og alene med keeper satte hun ballen iskaldt til side for keeper og i mål til 1-0 for blåtrøyene.

Fire minutter senere chippet Andrea Sivertsen Broholm lekkert inn 2-0 fra 18 meter, og samme person økte ledelsen til 3-0 rett før pause med en styring fra kloss hold.

Tosifret på overtid

Ni minutter ut i andre omgang ble kampen i realiteten punktert. Broholm kopierte sin 2-0-scoring og vel så det da hun fikk sitt velfortjente hattrick med nok en utsøkt chip, denne gang fra 22 meter, over keeper og i mål til 4-0.

Halvveis ut i andre omgang sto det allerede 7-0 i målprotokollen etter tre nye scoringer på fire minutter. Først ut var kaptein Tonje Gravdals halvvolleyskudd fra 20 meter i nærmeste hjørne, før Broholm rundet keeper - sitt fjerde for dagen - og Rokne chippet nydelig inn det sjuende.

Men kvelden var ennå ikke over.

I det 74. spilleminutt fant Sande Petersen Celine Kleiven Vevle i feltet med et perfekt innlegg, og sistnevnte stanget inn 8-0 fra skrått hold.

Ett minutt før full tid la Tiril Olsen på til 9-0 etter å ha rundet keeper, og dagen ble komplett med den tiende nettkjenningen to minutter på overtid da hattrick-Rokne dundret til på hel volley, via bakken og i lengste hjørne på Stephanie Johansens hjørnespark.

Neste kamp for kvinnelaget er mot Ålen torsdag 8. juni kl.20.00 på TOBB Arena.