Treffende tirsdag

Postet av Marius L. Larsen den 24. Mai 2017

Tiller var i scoringshumør i de mange tirsdagskampene.

J13 seiret i naboduellen med Heimdal. Foto: Oddveig Merete Siraas.


De blåkledde fra Tillerbyen var i aksjon land og strand denne tirsdagen, og det ble målkalas på både den ene og andre banen.

For våre 13-åringer på guttesiden ble det nesten full klaff. Tiller 4 startet med å slå Byneset hele 18-4 på TOBB Arena, mens Tiller 3 tapte knepent 4-3 i en svært jevn og spennende kamp mot Freidig 2 på bortebane.

J13 tok derimot den korte turen til Heimdal kunstgress til samme kamptidspunkt som sine jevnaldrende gutter, og jentene fikk oppleve en tøff duell mot et godt Heimdal-lag. Blåtrøyene hadde virkelig nesa skrudd mot mål, og de gikk til slutt seirende av banen med sifrene 5-2 - deres fjerde seier på fem kamper.

I G15-klassen så det ut som om Tiller hadde taket på Lånke innledningsvis, men nordtrøndernes langskudd viste seg å være kronen på verket denne kvelden, da Tiller måtte se seg slått 4-1 på TOBB Arena.

Helt til slutt gjestet senior-2 Ørland 3 på en ikke så altfor jevn gressbane, men det hindret ikke Tiller noe som helst. Marius Torset sendte Tiller 2 i føringen, men Ørland 3 utlignet til 1-1 etter en halvtime spilt. Morten Torsets straffespark fikk blåtrøyene tilbake på vinnersporet, og da Erland Slåen og Fredrik Schevig fikset henholdsvis 3- og 4-1, kunne byfolket ta ferga trygt hjem igjen med tre poeng i bagasjen.


Se oversikt over alle Tiller-kampene her (velg datovisning).


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.