Nye spillere markerer seg

Postet av Marius L. Larsen den 8. Mai 2017

Tiller 2 i 6. divisjon har både fått inn og fått tilbake flere spillere.

Erland Slåen (t.v.), Espen Hovdahl og Geir Øyvind Sjømæling. Foto: Marius L. Larsen.


Tiller Idrettslag Fotballs nest beste seniorer har fått en boost mens sesongstarten er for alvor i gang med flere nye spillere på laget - og derav flere gamle kjente.

Laget som startet opp i vinter som en egen treningsgruppe som et breddetilbud hvor det å ha det gøy står i fokus. Aktiviteten er lagt opp etter dette, til tross for at det blir hele sju (7) turer over til Fosen i løpet av den 18 kamper lange sesongen i 6. divisjon avdeling 4.

I løpet av vinteren har blåtrøyene fått tilbake flere spillere som senest spilte for klubben i fjor, samt noen spennende forsterkninger.


Sterke navn

Espen Hovdahl har kommet inn fra Sjetne, og Michael Chrolenko returnerer til Tiller etter fire års fravær grunnet jobb i Oslo.

I tillegg har Erland Slåen og Morten Modalsli Torset signert fra Tillerbyen.

- Vi har et sterkt og veldig spennende lag på gang, forteller spillende lagleder Geir Øyvind Sjømæling.

- Espen og Michael er to skikkelig krigere og gode fotballspillere, og så er det gledelig at Erland og Morten har valgt å spille for oss i 2017. Vi har mange solide navn i stallen, og så håper vi de aller fleste har anledning til å bli med på bortekampene.

Den organisatoriske forsvarsspilleren tror på en målfest i årets 6. divisjon, og skryter av samarbeidet med Tillerbyen.

- Vi skal score mange mål i år med de spillerne vi har, og vi er glade for at slike spillere som Erland og Morten velger å komme (tilbake) til oss. Dialogen med Tillerbyen er svært god, noe den også skal være på dette nivået, sier Sjømæling.


Tiller 2 har startet årets sesong med én seier, én uavgjort og ett tap.
Mandag kl.20.30 er de vertskap for Bratsberg på TOBB Arena.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.