J17: Strindheim 4 - 3 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 18. Apr 2017

LADE 4 KUNSTGRESS (LADE): Et ungt og nykomponert Tiller-lag var uheldig som ikke fikk med seg poeng i seriepremieren tirsdag kveld.

Tiller-debutant Louisa Stuedahl scorte i andre omgang. Foto: Marius L. Larsen.


Dagens hvitkledde spillere fra Tillerbyen fikk oppleve noen tøffe åpningsminutter i flestepartens debutsesong i J17 0. divisjon, da Strindheim gikk rett i strupen på gjestene og hamret inn 1-0 på et langskudd før fem minutter var spilt.

Kun minuttet senere kunne Synne Bye-Andersen utligne til 1-1, men på mystisk vis havnet styringen fra nært hold utenfor mål.

I stedet sto det 2-0 kort tid senere etter et hardt skudd fra skrått hold som traff nettmaskene, men Tiller ga seg aldri.


Scoring av debutant

Etter 2-0-scoringen dominerte Tiller fullstendig banespillet, og det var ikke akkurat ufortjent da Kaisa Øien Aune satte inn reduseringen med et hardt skudd fra ti meter etter et hjørnespark fra Mari Kristine Vik i det 34. spilleminutt, og nesten umiddelbart etterpå utlignet Andrea Sivertsen Broholm til 2-2 etter at Tiller stresset vertenes bakre rekker.

I andre omgang var det Strindheim som startet best, og i løpet av få minutters mellomrom sto det plutselig 4-2. Først fikk de nettsus på et hjørnespark, deretter på en kontring.

Tiller fortsatte å jage mot hjemmelagets mål, og i det 62. minutt reduserte Tiller-debutant Louisa Stuedahl med et herlig skudd fra kloss hold.

Hvittrøyene hadde flere gode muligheter til å utligne nok en gang, men det ville seg ikke for det unge, lovende laget, og de måtte dermed til slutt se seg slått 4-3 i åpningskampen i årets J17 0. divisjon.


Kampfakta:

J17: Strindheim IL 4 (2) - (2) 3 Tiller IL
1-0 5'
2-0 8'
2-1 Kaisa Øien Aune 34'
2-2 Andrea Sivertsen Broholm 36'
3-2 47'
4-2 51'
4-3 Louisa Stuedahl 62'

1. serierunde BDO-serien J17 0. divisjon
Tirsdag 18. april 2017 kl.17.45
Tilskuere Lade 4 kunstgress (Lade): ca 50


Laget (4-3-3):

Matilde Bolghaug
Marita Olsen - Ida Skauge Stiles - Tiril Olsen - Mari Kristine Vik
Hege Snåsøy Hovdahl - Marie Methi - Andrea Sivertsen Broholm
Synne Bye-Andersen - Siri Oline Berg-Johansen - Lise Finsrud

Innbyttere: Kaisa Øien Aune, Louisa Stuedahl, Vilde Winge Kristiansen, Maria Harmens, Thale Hinsverk.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.