Arkiv: G16: Tiller 3 - 1 Heimdal

Postet av Marius L. Larsen den 7. Apr 2017

(arkiv) TOBB ARENA SØR (TILLER): G16s førstelag havnet tidlig under, utlignet og snudde kampen mot forhåndsfavoritten Heimdal torsdag kveld.

Jubel etter 3-1-scoringen. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen hadde et sterkt ønske om å gå rett i strupen på gjestene fra den andre siden av E6, men i stedet var det hvittrøyene som kunne juble først.

Allerede før tre minutter var spilt tok Heimdal ledelsen 1-0, men Tiller kom mer og mer inn i kampen ettersom minuttene gikk.

Før kvarteret var spilt ble ledelsen til bortelaget utlignet av Andreas Fredagsvik Tran, og ikke lenge etterpå ble kampen snudd med et herlig langskudd fra Jonathan Smerkerud Frønes som suste i mål til 2-1.

Aavik med lekker chip

Kampen bølget frem og tilbake mot pause, og Heimdal kunne fort ha utlignet til 2-2 fem minutter før hvilen, men et dobbeltforsøk startet først i stolpen, deretter havnet returen i klypene på Tiller-keeper Lars Smemo.

Ikke mange sekunder etterpå kontret blåtrøyene, og plutselig var Tobias Aavik alene med keeper. Angrepsspilleren var like iskald som vårlufta da han chippet elegant over en utrusende keeper og i mål til 3-1.

Ingen nettsus etter sidebytte

Andre omgang startet like jevnt som den første sluttet, men de store sjansene uteble helt til det siste kvarteret.

Tobias Negård Larsen trodde han hadde punktert kampen, men styringen fra kloss hold endte med assistentdommerens flagg og dermed offside.

Heimdal presset på i sluttminuttene, men både Smemo og et hardtarbeidende Tiller-forsvar sto i veien.

Tiller kunne dermed juble over sin andre seier i årets 0. divisjonssesong - så langt!

G16: Tiller IL 3 (3) - (1) 1 Heimdal FK