Mars 2017

Postet av Jenter 2009 den 8. Mar 2017

TRENINGER:

Alle mandager kl 17-18 i KVT-hallen. Vi møtes kl 1655 i garderoben! Husk innesko og drikkeflaske.


CUPER:

Angående cuper vi ønsker å delta på før sommeren er vi i sluttfasen på planleggingen. Det vil ikke bli cup i mars. Kommer plutselig.


SONEKVELDER:

Nå er datoene for vårsesongens sonekvelder satt: 3, 10, 24 og 31 mai og 7 og 14 juni. Så da er det bare å sette av tiden mellom ca 1630-2000 disse dagene. Det blir 5-er-kamper som i fjor.


ANNET:

Behov i laget. Vi har dessverre ikke hørt noe fra dere angående dette................

1) Vi trenger en foreldre som kan holde oversikt over kontaktinformasjon til spillere og foreldre (liste over dette har vi per i dag, og jobben består i å holde styret i Tiller Fotball orientert om oppdatert liste 2 ganger i året).

2) Samtidig, som nevnt før, trenger vi en dugnadsansvarlig, som setter opp dugnadslister og har "et regnskap" over belastningen til hvert enkelt foreldrepar på de få dugnadene vi har i løpet av året (Fjernvarmecupen i januar, Sonekveld maks 1-2 ganger per år, Tilsynsvaktordning i Rostenhallen (mulig dette kommer først i ungdomsalder) og evt annen lagsdugnad om dette skulle bli aktuelt...)

Disse to oppgavene kan selvfølgelig gjennomføres av en person i og med at Dugnadsansvarlig er avhengig av oppdaterte lister, men det går også at det er 2 eller 3 som har det sammen slik at belastningen blir mindre for hver enkelt. Pluss at det er mere sosialt å være flere. Vi er åpne for alle mulige forslag :-)

Meld fra til Lars-Tore om dere ønsker å gjøre en innsats for fotballjentene våre.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.