Suveren i Nils Arne Eggen Cup

Postet av Marius L. Larsen den 6. Mar 2017

Tiller skapte store overskrifter på Orkanger.

Gull for G15. Foto: Runar Koteng Frønes.


De blåkledde fra Tillerbyen var som alltid godt representert i en innendørsturnering i helga som var, denne gang i Nils Arne Eggen Cup i Orklahallen.

Futsalturneringen inneholdt svært mange blå lag fra Trondheim sør, og når Tiller deltar i slike anledninger, blir de aldri anonyme.

Først ut var G13 på lørdag, som hadde fire lag i gruppespillet. Tre av dem avanserte til sluttspillet senere på kvelden, to av dem til kvartfinale, og ett til semifinale.

I semifinalen mot Orkanger ble det dramatisk med 2-2 etter ordinær tid og 3-3 i antall hjørnespark. Myntkast måtte skille lagene, og der hadde Tiller hellet på sin side. I finalen ble Trygg/Lade for sterke, og dermed ble det en flott sølvpokal på våre gutter.

G16 hadde to lag i gruppespillet, men begge lagene ble dessverre utslått før utslagsrundene.


G14 til topps

Det skulle bli en hektisk søndag for spillerne kledd i helblått.

G14 var første kull ut, og med sine tre lag i gruppespillet, avanserte ett lag til sluttspillet på ettermiddagen.

I kvartfinalen slo de ut Orkanger 7-2, og i semifinalen ble Melhus beseiret 6-1. Finalen skulle bli like ensidig, takket være svært dyktige Tiller-spillere, da blåtrøyene slo Strindheim 5-2 og kapret dermed gullpokalen.


Se flere bilder fra Nils Arne Eggen Cup her!


Sølv og bronse for jentene

Det gikk slag i slag med kampene i Orklahallen denne søndagen.

J13s andreplass i gruppespillet sikret en semifinale mot Orkla, og der vant Tiller 1-0 etter et svært spennende oppgjør.

Finalen mot Gimse ble ikke mindre nervepirrende, men der måtte Tiller se seg slått 1-0. Allikevel kan de juble over en sterk andreplass og sølvpokal.


Både J15 og J17 stilte med to lag hver i sine gruppespillkamper, og der J15 avanserte med ett lag til sluttspillet, hadde J17 begge sine lag videre til semifinale.

J15s vei mot finalen endte med et 0-2-tap for Gimse, mens J17s to lag tapte sine semifinaler mot henholdsvis Flatås og Charlottenlund, begge 0-3.

Tiller kunne uansett ta med seg tre flotte bronsepokaler på vei hjem til bygrensen.


Gull i G15

G15 skulle avslutte hele turneringen med sine kamper denne søndagskvelden, og med to lag i de innledende kampene, avanserte ett lag helt til finalen.

Der møtte de Orkanger til en tett og jevn finale. Tiller tok tidlig ledelsen 2-0, men selv om Orkanger reduserte kort tid før slutt, holdt Tiller unna og vant finalen og en herlig gullpokal.


Vi gratulerer våre lag med en fantastisk innsats i Nils Arne Eggen Cup!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.