To nye kretsmesterskap

Postet av Marius L. Larsen den 20. Feb 2017

Tiller ble kretsmestere i futsal i både G19- og J15-klassen i helga, og var i tillegg svært nære ved å bli det i andre klasser.

Jubel for G19. Foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen var sedvanlig godt representert i alle klasser som skulle kjempe om kretsmesterskapet i futsal i Rosenborghallen i helga, og fra før hadde Tiller allerede vunnet J19-klassen.

Lørdagen var guttedagen der Tiller hadde lag i G15, G16 og G19, og det var de to førstnevnte klassene som var tidligst ut.

Det ene av to G16-lag og G15-laget avanserte til semifinale, men der ble det stopp. G16 tapte hårfint 2-1 for Charlottenlund mens G15 måtte se seg slått 1-0 av Kattem.


Juniorene imponerte alle

G19 var tydeligvis inspirert av de yngre Tiller-lagene, men skulle ta dette helt ut.

I kvartfinalen beseiret de Byåsen 3-2 før Kattem hadde få muligheter i semifinalen da Tiller vant kontrollerende 3-0.

Finalen mot Utleira skulle derimot bli mer spennende. Vegard Eidet sendte Tiller foran med sin 1-0-skåring etter 13 minutter, og da Jørgen Høiås doblet ledelsen ett minutt før full tid, gikk det mot gull.

Utleira reduserte imidlertid med knapt 30 sekunder igjen, men Tiller holdt unna og ble kretsmestere i G19-klassen!

Se bilder fra lørdagens kamper her!


J17 slått på målstreken

Søndagen inneholdt flust av kamper i J15- og J17-klassene, og det skulle bli stor jubel for samtlige tre lag i de to klassene i kvartfinalene.

I semifinalen for J17 ble det et oppgjør med Steinkjer, og der så Tiller seg aldri tilbake da de vant 2-0 over nordtrønderne.

I finalen skulle det bli tøffere mot sterke Utleira. De oransj- og sortkledde tok ledelsen før to minutter var spilt, og Tiller slet med å komme til de store sjansene. Mot slutten fikk de derimot gode muligheter, men Olsen-søstrenes skuddforsøk ble enkelt reddet, og Nora Krafft Sæthers frisparkskudd dundret i tverrliggeren.

Dermed måtte Tiller se seg slått i J17-finalen, men kan se tilbake på turneringen med optimisme etter en svært god prestasjon av et lag bestående av spillere født i 2001.


Se bilder fra søndagens kamper her!


J15 til topps

Kretsmestere i futsal i J15-klassen. Foto: Marius L. Larsen.


Helt til slutt på søndag skulle J15 i aksjon i sin finale, og det var etter en intens og spennende semifinale - mot hverandre.

Tiller 1 møtte Tiller 2 i kampen før finalen, og der var Tiller 1 sterkest med sin 3-1-seier.

Gimse sto på motsatt halvdel under dagens siste 18-minutter, og det var blåtrøyene som kom best ut av startblokkene.

Kaptein Andrea Sivertsen Broholm sprakk nullen med sitt tåskudd fra ti meter etter 14 minutter, og Hege Snåsøy Hovdahl fastsatte sluttresultatet til 2-0 to minutter senere.

Tiller ble dermed kretsmestere i J15-klassen!


Vi gratulerer våre jenter og gutter med strålende prestasjoner i årets futsalkretsmesterskap!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.