Februar 2017

Postet av Jenter 2009 den 3. Feb 2017

TRENINGER:

Mandag 6.feb kl 17-18 i KVT-hallen. Vi møtes kl 1655 i garderoben! Husk innesko og drikkeflaske.

Mandag 13.feb kl 17-18 i KVT-hallen. Vi møtes kl 1655 i garderoben! Husk innesko og drikkeflaske.

Treningsfri i vinterferieuka!

Mandag 27.feb kl 17-18 i KVT-hallen. Vi møtes kl 1655 i garderoben! Husk innesko og drikkeflaske.


CUPER:

Støtteapparatet jobber med å gi dere en oversikt på hvilke cuper vi ønsker å delta på frem til sommeren 2017. Oversikt og påmeldingsmuligheter kommer her i løpet av februar.


ANNET:

Behov i laget

1) Vi trenger en foreldre som kan holde oversikt over kontaktinformasjon til spillere og foreldre (liste over dette har vi per i dag, og jobben består i å holde styret i Tiller Fotball orientert om oppdatert liste 2 ganger i året).

2) Samtidig, som nevnt før, trenger vi en dugnadsansvarlig, som setter opp dugnadslister og har "et regnskap" over belastningen til hvert enkelt foreldrepar på de få dugnadene vi har i løpet av året (Fjernvarmecupen i januar, Sonekveld maks 1-2 ganger per år, Tilsynsvaktordning i Rostenhallen (mulig dette kommer først i ungdomsalder) og evt annen lagsdugnad om dette skulle bli aktuelt...)

Disse to oppgavene kan selvfølgelig gjennomføres av en person i og med at Dugnadsansvarlig er avhengig av oppdaterte lister, men det går også at det er 2 eller 3 som har det sammen slik at belastningen blir mindre for hver enkelt. Pluss at det er mere sosialt å være flere. Vi er åpne for alle mulige forslag :-)

Meld fra til Lars-Tore om dere ønsker å gjøre en innsats for fotballjentene våre.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.