Gull i Lillehammer Cup

Postet av Marius L. Larsen den 23. Jan 2017

De blåkledde fra Tillerbyen kapret den største pokalen i prestisjefull turnering.

Gulljentene i Lillehammer. Foto: Geir Arne Kristiansen.


Tillers J02/03-gruppe reiste nedover til Lillehammer på fredag for å delta i Lillehammer Cup, en av landets største innendørscuper.

Blåtrøyene stilte med ett J14-lag og tre J16-lag, der J14-laget avanserte helt til kvartfinale hvor det ble stopp, da Clausenengen, trent av ingen ringere enn Ole Gunnar Solskjær, vant 2-1. Kristiansund-laget vant til slutt J14-klassen.

I J16-klassen gikk samtlige tre lag videre til sluttspillet på søndag, men to av lagene fikk det tøft i 16-delsfinalene og ble utslått av henholdsvis Fart og Lillehammer.

Etter 6-1-seier over Stabæk i semifinalen, var det duket for finale i gigantiske Håkons Hall for det siste laget. Motstander var Molde, og som så mange ganger før, er trønderne alltid bedre enn moldenserne.

Men finalen var langt fra å være udramatisk.

Jentene fra Tiller lå under 0-2 og 1-3, men de snudde så kampen til 4-3. Med to og et halvt minutt igjen å spille, utlignet Molde til 4-4.

Om ikke det var nok spenning, så viste Tiller enorm vinnervilje da de satte inn seiersmålet 5-4 få sekunder før full tid.


Vi gratulerer med en utrolig prestasjon!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.