KVT-hallen
KVT-hallen er en fleridrettshall som ligger i nybygget til Kristen Videregående skole Trøndelag (KVT). Hallen, som for øvrig ligger under bakkenivå, sto ferdig sommeren 2007. Ovenfor hallen er det flere klasse- og møterom som henger sammen med den gamle delen av KVT.

Fra 1. september 2016 inngikk Tiller Idrettslag Fotball en ettårig leieavtale med KVT vedr. bruk av hallen og klasserom. Det er Tiller IL Fotball som administrerer utleie av hallen.

Hallens underlag er av parkett med innlagt demping, og støtter all slags mulig idrett som håndball, fotball, basketball og flere.

Det er tribuneplass bak det ene målet (nærmest utgangen), som rommer omtrent 300 tilskuere. Det er to hovedgarderober i bygget, og garderobefasilitetene har en topp moderne standard. Det er også egne rom for toaletter i tillegg til de som er i garderobene.


Hvordan komme seg til KVT-hallen

KVT-hallen er bare en bro-overgang fra det kjente kjøpesenteret City Syd, som ligger like ved E6.


Kommer du sørfra på E6 mot Trondheim, tar du av før kjøpesenteret City Syd – skilting Tillerbyen. Kjør deretter første sving til høyre, slik at du får City Syd på venstre side, før du kjører rett frem i første rundkjøring og rett frem i første lyskryss. Med en gang du har passert krysset, får du Rostenhallen rett foran deg. Du tar da til venstre, slik at du får et forretningsbygg på venstre side. I den første avstikkeren til høyre, rett før bussholdeplassen, kjører du inn. Rett foran deg har du KVT-hallen.

Kommer du nordfra på E6 mot Oslo, tar du av på den andre avstikkeren etter Okstadbakken, med skilting Tillerbyen. I krysset tar du til venstre (slik at du får City Syd på høyre hånd), før du skal til høyre i første lyskryss. I neste lyskryss, som er bare 150 meter unna, tar du til venstre. Da følger du samme kjøreanvisning som ovenfor.

Buss nummer 46 stopper like ved KVT-hallen, og har holdeplassen “KVT”. Foran deg ligger både skolen og hallen. Det er omtrent en 15 minutter lang busstur fra Trondheim Sentrum.


Hvor er det parkeringsplasser?

Det er ikke flust av parkeringsplasser utenfor KVT hvis det er stor pågang i hallen. Skal du etter anmodning ikke finne en plass på plassene utenfor skolebygget, er det IKKE anbefalt å parkere på feltet rett over gangveien mot Tonstad Terrasse, da dette er en privat parkeringsplass og bilførere kan risikere bøter og/eller borttauing av bilen.


Det er dermed gode parkeringsmuligheter i nabobygget der en daglivare- og varmeforretning holder til, kun 50 meter gange til hallen, der man kan parkere gratis uten å måtte risikere bøter. Hvis det ikke er ledige plasser der heller, noe som for øvrig skal fryktelig mye til, skal det være ledige parkeringsplasser på grusplassen mellom Rostenhallen og lyskrysset.


Hvor er inngangen til hallen?

KVT-hallen har to inngangsmuligheter, men det avhenger hvilke(t) arrangement som skal være i hallen til den aktuelle dagen. Den ene inngangen er plassert i et åpent smug der den gamle delen og nye delen møtes. Går man inn der, går man ned trappen til venstre rett ved døra og inn i hallen.


Den andre inngangen er som oftest enklere å benytte, og ligger på hjørnet av hallen, midt i glassvinduene. Etter å ha gått inn via denne inngangen kommer man rett på tribunen som er plassert bak målet.


Se på kart hvor du finner KVT-hallen.


Levert av IdrettenOnline