KVT kunstgressTiller Fotball åpnet en splitter ny kunstgressbane vegg i vegg med Kristen Videregående skole Trøndelag (KVT) 1. september 2011. Barnefotballagene fikk trene på det nyeste underlaget innen kunstgress denne høsten, og fra 2012 ville de yngre årsklassene både trene og spille kamper på denne banen.

Banen er 48 meter lang og 38 meter bred, og banedekket var av det nyeste innen kunstgress den gang – i likhet med blant annet banene på Heimdal og Tempe.


Hvordan komme seg til KVT kunstgress

KVT kunstgress er bare en bro-overgang fra det kjente kjøpesenteret, og det er heller ikke negativt at banen er plassert nærme E6.

Kommer du sørfra på E6 mot Trondheim, tar du av før kjøpesenteret City Syd – skilting Tillerbyen. Kjør deretter første sving til høyre, slik at du får City Syd på venstre side, før du kjører rett frem i første rundkjøring og rett frem i første lyskryss. Med en gang du har passert krysset, får du Rostenhallen rett foran deg. Du tar da til venstre, slik at du får Ildstedet på venstre side. I den første avstikkeren til høyre, rett før bussholdeplassen, kjører du inn. Rett foran deg har du KVT og kunstgressbanen.

Kommer du nordfra på E6 mot Oslo, tar du av på den andre avstikkeren etter Okstadbakken, med skilting Tillerbyen. I krysset tar du til venstre (slik at du får City Syd på høyre hånd), før du skal til høyre i første lyskryss. I neste lyskryss, som er bare 150 meter unna, tar du til venstre. Da følger du samme kjøreanvisning som ovenfor.

Buss nummer 46 stopper like ved kunstgressbanen, og har holdeplassen “KVT”. Foran deg ligger både skolen og banen. Det er omtrent en 15 minutter lang busstur fra Trondheim sentrum.


Hvor er det parkeringsplasser?

Det er ikke flust av parkeringsplasser utenfor KVT hvis det er stor pågang både i KVT-hallen og på KVT kunstgress. Skal du etter anmodning ikke finne en plass på plassene utenfor skolebygget, er det IKKE anbefalt å parkere på feltet rett over gangveien mot Tonstad Terrasse, da dette er en privat parkeringsplass og bilførere kan risikere bøter og/eller borttauing av bilene.

Det er dermed gode parkeringsmuligheter i bygget der Ildstedet holder til, kun 50 meter gange til banen, der man kan parkere uten å måtte risikere bøter. Hvis det ikke er ledige plasser der heller, noe som for øvrig skal fryktelig mye til, skal det være ledige parkeringsplasser på grusplassen mellom Rostenhallen og lyskrysset.

Levert av IdrettenOnline