G16: Egge 1 - 2 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 25. Nov 2016

ABRAHALLEN (SVEBERG): G16 slo Egge i første kvalifiseringskamp til 0. divisjon fredag kveld.

De blåkledde fra Tillerbyen tok fredag kveld turen ut til Abrahallen for å spille den første av totalt to kvalifiseringskamper til neste års 0. divisjon, og det ble som forventet en tøff kamp mot en vanskelig motstander.

Egge, som vant årets utgave av 0. divisjon i samme klasse, var et godt spillende lag som i tillegg var farlige på dødballer, men blåtrøyenes aggressivitet gjorde at Tiller hadde et godt tak på nordtrønderne.

I det 29. spilleminutt ble det jubel fra Trondheim-tribunen i hallen, da Ingvar Winther Storler satte inn 1-0 for Tiller, assistert av klubbnavnebror William Gjelsvik Tiller.

Storler lo stort til slutt

Resultatet holdt seg til pause, og utover i andre omgang hadde blåtrøyene flere store målsjanser de ikke klarte å omsette til nettkjenninger.

Da svarte nemlig Egge. 17 minutter før full tid stanget de inn utligningen på et godt slått hjørnespark, og nervene ble ikke mindre av den grunn.

Men Tiller hadde et ess i ermet.

Seks minutter senere fikset Winther Storler 2-1 med sitt andre mål for dagen etter pasning fra André Lien, og jubelen sto i taket da dommeren blåste av for full tid.

Tiller er dermed i førersetet om en plass i neste års 0. divisjon etter første runde, og det hele skal avgjøres førstkommende torsdag kl.18.00 mot KIL/Hemne i samme hall.

G16: Egge IL 1 (0) - (1) 2 Tiller IL
0-1 Ingvar Winther Storler 29'