J14: Tiller 3 - 4 Strindheim

Postet av Marius L. Larsen den 5. Nov 2016

ABRAHALLEN (SVEBERG): J14s førstelag måtte se seg slått i KM-finalen etter straffesparkkonkurranse lørdag ettermiddag.

Tiller jubler etter 1-0-skåringen. De kan også juble over et fantastisk fotballår. Foto: Marius L. Larsen.

Både Tiller og Strindheim gikk offensivt ut i åpningsminuttene i 2016-sesongens siste kamp, og de blåkledde fra Tillerbyen hadde flere store sjanser først, men ingen ville innenfor stengene.

Strindheim svarte også med et par store muligheter, der en av dem ble mesterlig enhåndsreddet av Tiller-keeper Mathilde Bolghaug.

Hege Snåsøy Hovdahl traff stolpen på et godt frispark etter ti minutter, og nå lå det nemlig noe i lufta.

Etter 16 minutter smalt det i nettmaskene. En svært livlig Lise Finsrud stormet oppover venstresiden som hun hadde gjort i de første 15, slo et perfekt innlegg til 13-årige Mari Kristine Vik som styrte ballen i mål i duell med keeper og forsvarsspiller.

Vik ble tomålsskårer

I minuttene mot pause var det Tiller som hadde overtaket med ballen, men det var Strindheim som brant den største sjansen fra fem meters hold fra et innlegg som gikk over mål.

Sju minutter etter sidebytte utlignet gultrøyene fra Leangen. Et langskudd fant det lengste hjørne, og omtrent 90 sekunder senere gikk de opp i ledelsen etter en en-mot-en-situasjon med Bolghaug.

Men nesten umiddelbart svarte Tiller med sin 2-2-skåring. Strålende forarbeid fra kaptein Andrea Sivertsen Broholm sendte Vik alene med keeper, og sistnevnte hamret inn utligningen.

Strindheim prøvde å finne vinnermålet med noen langskudd, men Tiller klarte å blokkere de fleste. Samtidig vartet blåtrøyene opp med flere gode angrep, og både Vik og Broholm hadde nye skuddforsøk, der sistnevnte traff tverrliggeren.

Tiller ble straffet

Kampen ebbet ut i full tid, og dermed ventet det to x fem minutter lange ekstraomganger, men siden ingen mål ble skåret, gikk kampen til straffesparkkonkurranse.

Der hadde ikke Tiller dagen, for da blåtrøyene misset, traff Strindheim fra krittmerket.

Tiller måtte til slutt se seg slått 2-1 i straffer (4-3 totalt), og dermed ble det sølvplass i kretsmesterskapet på Geir Arne Kristiansen, Lise Methi og Lars Marius Løkkens mannskap.

En fantastisk 2016-sesong for J14s førstelag, der det ble gull i 1. divisjon avdeling 1, ble kronet med sølv i kampen om å bli kretsmester.

Vi gratulerer jentene og trenerteamet med en strålende innsats i årets sesong!

J14: Tiller IL 2 (1) - (0) 2 Strindheim IL (2-2 e.e.o, 3-4 e.str.)
1-0 Mari Kristine Vik 16'