Høstsesong G19 og senior

Postet av Marius L. Larsen den 2. Nov 2016

Slik var høstsesongen for G19, senior 1 og senior 2.

Skjermbilde 2016-09-12 kl. 00.41.46.jpg

Seniortrener Brage Rimol hadde svært få spillere å ta av i høst. Foto: Marius L. Larsen.


Vi avslutter vår oppsummering av den høyinteressante høstsesongen i Tiller Idrettslag Fotball, og da har vi kommet til de eldste lagene.

G19 tok fatt på en spennende høst på nivå 2 etter at de berget plassen mot slutten av våren, men høsten startet trått med 4-1-tap hjemme for Vinne og 1-1 borte mot Fram. Så løsnet det noe voldsomt med 17-4-seier over Charlottenlund, og deres andre og siste seier kom i et dramatisk 5-4-oppgjør borte mot Kolstad. De avsluttet høsten med et 11-1-tap for Grong, og endte dermed på 8. plass i 1. divisjon avdeling 1.


Få spillere og få poeng

Senior 1 tok fatt på en ny sesong i 4. divisjon etter å ha berget plassen som nyopprykket lag året før. Årets sesong skulle by på omstillinger da kun topp 5 i avdelingen berget plassen som konsekvens av omlegging av seriesystemet.
Våre eldste spillere åpnet sesongen med et 7-1-tap for Kvik i en fremskyndet seriestart, og årets første seier kom i serierunde sju da Nardo 2 ble beseiret 3-1 på TOBB Arena. I de fem siste kampene før sommerferien plukket blåtrøyene tre seiere, og starten på høsten var positiv med sju poeng på de tre første kampene.
Dessverre skulle fraværet av spillere bli tydeligere etter dette, og med få spillere både på trening og i kamp, gikk det utover resultatene. Det ble bare med to seiere på de siste åtte kampene - 4-2 over Nardo 2 og 7-3 over Frøya - og nedrykket til 5. divisjon ble et faktum.
Laget endte på 8. plass med 24 poeng, 15 poeng opp til trygg grunn.

Senior 2 åpnet 2016-sesongen i 6. divisjon avdeling 4 med fire seiere og kun ett tap på de seks første kampene, og lå lenge helt i toppen av tabellen. Men etter noen dårlige uker mot sommeren og en variert høst med kun tre seiere - alle på bortebane - endte Tiller 2 på en respektabel 5. plass.


Tabeller:
G19 1.div. avd. 01 Høst
4.div Menn avd 02
6.div Menn avd 04


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.