J17: Tiller 4 - 0 Vuku

Postet av Marius L. Larsen den 23. Okt 2016

TOBB ARENA (TILLER): J17 er videre til finalen i OBOS Cup etter å ha beseiret Vuku søndag ettermiddag.

Tiller er klare for J17-finalen i OBOS Cup. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen opplevde noen intense åpningsminutter mot et innsatsvillig Vuku-lag, der begge parter hadde et stort ønske om å avansere helt til finalen.

Tillers toppskårer Victoria Sande Petersen hadde to offsidemål midtveis i omgangen, og ellers slet blåtrøyene med å bryte gjennom det som tilsynelatende var en 6-3-1-formasjon fra gjestene fra Nord-Trøndelag.

Vuku, med et stort antall støttespillere i ryggen, var slettes ikke ufarlige da deres muligheter kom for tur mot slutten av første omgang. Et par gode skuddforsøk endte med redning fra Tiller-keeper Hedda Kolstad, mens ett forsøk havnet i nettveggen som var det nærmeste hvittrøyene kom.

Toppskåreren fant nettmaskene til slutt

Ti minutter ut i andre omgang kom Sande Petersen alene med keeper, men Vukus sisteskanse reddet mesterlig.

Seks minutter senere skulle derimot Tillers nummer 7 få sin revansje. Laura Gashi gjorde alt selv på høyresiden da hun fintet forbi motspillere og la perfekt inn til Sande Petersen som stanget inn 1-0 fra seks meter.

I det 69. spilleminutt fikk hjemmelaget straffespark, og Laura Gashi var like sikker som om Tiller skulle til finalen da hun satte inn 2-0 fra ellevemetersmerket.

På overtid ble ledelsen økt ytterligere ved Sande Petersen som med sin andre heading for dagen sørget for 3-0 etter et hjørnespark, mens 4-0 kom nesten umiddelbart etterpå da hun vant ballen rundt 16-meteren og klinket inn kampens siste mål på halv volley.

Tiller møter Inderøy/Byafossen i finalen i OBOS Cup. I skrivende stund er det ikke fastsatt tidspunkt eller sted.

PS! 14-åringene Victoria Løkken, Vilde Winge Kristiansen og Vilde Lund fikk sin J17-debut i dag!

J17: Tiller IL 4 (0) - (0) 0 Vuku IL
1-0 Victoria Sande Petersen 56'
2-0 Laura Gashi (str.) 69'
3-0 Victoria Sande Petersen 80+2'
4-0 Victoria Sande Petersen 80+3'