J17: Verdal 1 - 6 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 19. Okt 2016

VERDAL STADION (VERDAL): J17 avsluttet årets seriesesong med en solid 6-1-seier over Verdal onsdag kveld.

J17 jubler over å ha gått ubeseiret gjennom 0. divisjon. Foto: Hanne Holm.

Dagens hvitkledde spillere fra Tillerbyen pangåpnet årets siste seriekamp da toppskårer Victoria Sande Petersen sendte gjestene opp i en 1-0-ledelse etter en flott pasning fra Andrea Sivertsen Broholm etter seks minutter.

Både minuttene og ledelsen ble doblet da kretsmesterne vant ballen etter utspill fra Verdals keeper, og vi stoler på Laura Gashi som etter kampen sa at hun var sist på ballen da den krysset mållinja, selv om speakeren annonserte Sara Bye-Andersen som målskårer.

Etter 19 minutter så det ut til at seieren skulle bli kontrollert da Broholm økte ledelsen 3-0 etter å ha gjort alt selv, men ni minutter før pause reduserte de blå- og hvitstripede til 1-3 på et straffespark som Tiller slettes ikke var enig i.

Doblet skåringene

Heldigvis ble de eventuelle nervene roet ned rett etter hvilen.

Det hadde ikke gått så veldig mange minutter da Sande Petersens lange innkast ble puttet i mål av kaptein Andrea Holm Aune, og 4-1-ledelsen økte ytterligere fra det 63. spilleminutt.

Gashi raidet forbi flere Verdal-spillere, sendte Sande Petersen alene gjennom og som så mange ganger før denne sesongen ble det nettsus.

Kort tid etterpå fastsatte en sprudlende Gashi sluttresultatet til 6-1 fra kloss hold.

Tiller J17 har dermed gjort en oppsiktsvekkende sesong i BDO-serien ved ikke å tape - 15 seiere og én uavgjort - og har en målforskjell på imponerende 99-11.

Se detaljert sluttabell her.

Men 2016-sesongen er langt fra over. Allerede på søndag skal laget i aksjon mot Vuku i semifinalen i OBOS Cup på TOBB Arena.

J17: Verdal IL 1 (1) - (3) 6 Tiller IL
0-1 Victoria Sande Petersen 6'
0-2 Laura Gashi 12'
0-3 Andrea Sivertsen Broholm 19'
1-3 (str.) 31'
1-4 Andrea Holm Aune 47'
1-5 Victoria Sande Petersen 63'
1-6 Laura Gashi 69'