Postet av Marius L. Larsen den 10. Okt 2016

ROMOLSLIA KUNSTGRESS (ROMOLSLIA): Seniors andrelag feide over Romolslia med firemålsskårer Brage Rimol (43) bokstavelig talt i spissen.

Brage Rimol herjet i sedvanlig stil. Rune Olufsen nr. 27. Bildet er fra en tidligere kamp. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen gjestet Romolslia i sin egen hule mandag kveld, og gjett om gultrøyene fikk merke hvordan det er å ha en målgeit imot seg.

Etter 16 minutter hamret juniorspiller Håkon Jøssund Krognes inn et hardt innlegg via keeper og i mål til 1-0 for blåtrøyene.

Selv om vertene utlignet til 1-1 ti minutter senere, var det spillende trener og 43-årige Brage Rimol som var i storform denne kvelden.

I det 37. spilleminutt serverte Kim Horghagen en strålende pasning som Rimol sendte i lengste hjørne til 2-1 i favør Tiller 2.

Frispark rett i vinkelen

I andre omgang fortsatte enveiskjøret mot hjemmelagets mål, anført av en svært skuddvillig angriper.

Krognes assisterte Rimol etter 64 minutter til 3-1, og tretten minutter før full tid punkterte Rimol kampen nærmest på egen hånd med sin småfrekke lobb over keeper og i mål fra 18 meter.

Og om ikke det var nok, så truet den selvskrevne frisparktakeren Magnus Johnsen med å legge både sko og drakt langt oppe på hylla da Rimol krevde å ta frisparket fra 23 meter rett før overtiden.

Nytt strålende mål ble det - over muren og rett i vinkelen fra firemålsskårer Rimol, til ellevill begeistring fra samtlige medspillere.

6. divisjonslagets sesong avsluttes førstkommende onsdag (12. oktober) kl.18.00 mot Strindheim TF 3 på TOBB Arena.