Postet av Marius L. Larsen den 16. Okt 2013

Denne saken ble publisert 16. oktober 2013 på en annen nettside.

TONSTAD KUNSTGRESS (TILLER): Tillers eldste jentelag er seriemestere i 1. divisjon – KRETSMESTERE – etter en fantastisk snuoperasjon i sesongens siste kamp.

J14-laget fikk bekreftelse på at de er Trøndelags beste lag, etter en utrolig høstsesong i 1. divisjon.

De blåkledde fra Tillerbyen visste ganske godt at de kunne vinne 1. divisjon høst hvis de klarte å beseire Byåsen denne onsdagskvelden, og det startet lovende med mye ballbesittelse og flere store muligheter de første 20 minuttene, men ballen ville ikke i mål.

Scoring ble det imidlertid etter 27 minutter. Andrea Holm Aune fintet seg forbi gjestenes forsvar før hun satte ballen til side for keeper og i mål.

Spesielle minutter

Andre omgang startet dessverre ikke så bra som den første. Byåsen utlignet til 1-1 da omgangen var kun fire minutter gammel, og dette ga tydeligvis mersmak for rødtrøyene fra Trondheim vest.

Etter 53 minutter gikk gjestene opp i ledelsen på et langskudd som fikk en ekkel bue over Tiller-keeper Hedda Kolstad, men dette var bare det første av tre meget spesielle minutter.

Tiller gikk rett i angrep og skaffet seg et frispark på Byåsens halvdel. Kaptein Tonje Gravdals innlegg spratt over keeper og på vei utenfor mål, men Laura Gashi sprang ballen i mål fra én meters hold.

Rett etterpå ble det ny Tiller-jubel da forrige måls rollefordeling var omvendt. Gashis hjørnespark fant pannebrasken til Gravdal, som stanget inn 3-2 til hjemmelaget.

Vevle sikret seieren

Minuttene gikk, og Byåsen var for all del ikke ferdige med kampen, men et iherdig Tiller-forsvar hindret ny utligning.

Tre minutter før full tid bestemte imidlertid Celine Vevle seg for å punktere kampen. Midtbanespilleren stormet fremover med ballen og klinket til fra 15 meter, der ballen føyk i nettmaskene til 4-2.

Byåsen kom aldri tilbake i kampen i sluttminuttene, og dermed kan Tiller kalle seg for Trøndelags beste lag i J14-klassen med kretsmesterskap og seierstittel i 1. divisjon!