J17: Tynset 1 - 4 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 15. Sep 2016

NYTRØMOEN KUNSTGRAS (TYNSET): J17 beholder tabelltoppen i 0. divisjon etter at Sande Petersen-show sikret tre poeng onsdag kveld.

Victoria Sande Petersen i aksjon i fjorårets J16-serie på Nytrømoen. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen gjorde seg klare til å ta turen til Tynset rett etter skoleslutt for å respektere de mye omtalte fraværsreglene, noe som førte til at kampen måtte starte kl.20.00, en time senere enn oppsatt.

Senere kampstart og et nytt Tynset-besøk nesten nøyaktig ett år etter at seriemestertittelen ble sikret i 2015 ga Tiller-jentene inspirasjon å starte årets bortekamp på best mulig måte.

Sara Bye-Andersen sendte Victoria Sande Petersen gjennom forsvaret etter ca ti minutter, og hun fikset enkelt 1-0 i favør gjestene.

"Sande P" x 4

Sande Petersen er for øvrig ikke Tillers toppscorer uten en grunn.

Ti minutter senere raidet Andrea Sivertsen Broholm forbi flere Tynset-spillere, og samme oppskrift som på 1-0 førte til at Sande Petersen ble tomålsscorer.

Tynset reduserte så til 1-2, men Tiller ledet 3-1 til pause etter nok et mål av ingen ringere enn Sande Petersen.

En mer spennende og jevnere andre omgang gjorde at det ble kun én scoring. Tiller satte inn 4-1 etter å ha gjenvunnet ballen etter et hjørnespark, og målet ble scoret av - ja, du gjettet riktig.

Tiller beholder dermed tabelltoppen i 0. divisjon med en kamp mindre spilt enn Ranheim på andreplass.

PS! Ifølge rapportene var dette en kamp uten ett eneste frispark!

J17: Tynset IF 1 (1) - (3) 4 Tiller IL
0-1 Victoria Sande Petersen 10'
0-2 Victoria Sande Petersen 20'